Πρόσφατα

ΜΟΛΠ – 1η Οργανωμένη Προπόνηση Trial

1η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOLP TRIALS TEAM ΚΑΙ 1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ TRIAL.

Το αθλητικό σωματείο ΜΟτοσυκλετιστές Λουτρακίου Περαχώρας, προσκαλεί τα μέλη,τους αθλήτες του,όλους όσους αγαπούν το Trial και ιδιαίτερα όλους όσους θέλουν να γνώρισουν το καταπλήκτικο αυτό άθλημα,στη 1η οργανωμένη προπόνηση Trial και εκδήλωση γνωριμίας.

Το Trial είναι ενα μοτοσυκλετιστικό άθλημα έκτος δρόμου ως επί το πλείστον ,στο οποίο βασίκο μέλημα του άθλητή ειναι να ξεπεράσει ή να υπερπηδήσει μικρά ή μεγάλα εμπόδια.Είναι για όλες τις ηλικίες.Ιδιαίτερα για τα μίκρα παιδιά είναι το ιδανικό για να εξελιχθούν ως ολοκληρωμένοι αθλήτες αναβάτες στο ιδίο το άθλημα ή ακόμα σε άλλα μοτοσυκλετιστικά αθλήματα ,ειδικά χωμάτινα.Η επικινδυνοτητά του είναι χαμηλή ,λόγο της ελάχιστης ταχύτητας που αναπτύσουν οι μοτοσυκλέτες,είτε προπονήτικα είτε αγωνιστικά.
Γυμνάζει όλο το κόρμι και οξύνει το μύαλο και το χαρακτήρα του αναβάτη.
Είναι επίσης το φθήνοτερο μηχανοκίνητο άθλημα σε σημαντικό βαθμό μάλιστα.

Φέρτε τα παιδιά και τους φίλους σας να γνωριστούμε να δούμε τους αθλητές στην προπόνηση και να μιλήσουμε για το θαυμάσιο άθλημα του Trial.

Σας περιμένουμε όλους!

Χώρος διεξαγωγής : Κάτω Χαρβάτι νταμάρι Δαμουλιάνου (ο ίδιος χώρος διεξαγωγής με τον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος.)

Ημερομηνία και ώρα : Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 9:30 π.μ.

15170996_1710931362555115_4509360848505944437_n