Πρόσφατα

Η Beta Chachagias Racing Team στον αγώνα των Μεγάρων

Με δύο θέσεις στο βάθρο, τρεις αθλητές να βαθμολογούνται στην κατηγορία Enduro GP (Γενική) και όλους τους αναβάτες να ολοκληρώνουν τον αγώνα χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro για τη Beta Chachagias Racing Team.

Παρών στο ραντεβού τους με το βάθρο ήταν και πάλι τα αδέρφια Τρίγκα, στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Στην Ε2 ο Giannis Trigas (#22 Beta RR 430) έδωσε δυνατές μάχες και πήρε τη δεύτερη θέση ενώ στην Ε3 ο Nasos Trigas (#35 Beta RR 300) σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας. Λίγο πιο πίσω ο Apostolis Zvinterikos (#24 Beta RR 350) τερμάτισε στην έβδομη θέση της Ε2 και παράλληλα μπήκε στη βαθμολογούμενη 15αδα της “καυτής” Enduro GP. Πολλά υποσχόμενη ήταν η είσοδος στη δεκάδα του Petrakis Billis (#220 Beta RR 390) στη νέα του κατηγορία (Ε2) ύστερα από τρεις χρονιές στην κατηγορία Νέων αναβατών. Μεγάλος απών από τον αγώνα ο Kimon Karampelas που δεν αγωνίστηκε καθώς αναρρώνει από τραυματισμό.

Σε έναν αγώνα με ιδανικές συνθήκες, οι αναβάτες της ομάδας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα πετυχαίνοντας τους βασικούς τους στόχους. Αποφεύγοντας τα λάθη, που είναι πολύ εύκολο να συμβούν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, έφυγαν από τα Μέγαρα με θετική βαθμολογική συγκομιδή και με το μυαλό συγκεντρωμένο στον δεύτερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, στις 9 Απριλίου.

Την προσπάθεια της Beta Chachagias Racing Team στηρίζουν τα λιπαντικά LIQUI MOLY, η Sony με τη σειρά Sony – Action Cam, η AFAM με γρανάζια και αλυσίδες, τα ελαστικά της Dunlop Moto, η CrossXracing με τα καλύμματα σέλας, και η DXL Graphics με τα αυτοκόλλητα των μοτοσυκλετών.

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Advertisements