Πρόσφατα

Νίκη για την INA TV TM Racing Team με τον Γ.Παυλίδη στα Μέγαρα

Η νέα σύνθεση της ομάδας INA TV TM Racing Team βρέθηκε στα Μέγαρα για τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, κουβαλώντας το φορτίο μιας ιστορικής σημασίας αγωνιστικής παρουσίας !

Μετά από 17 χρόνια η ιστορική Ιταλική μοτοσυκλέτα από την πόλη του Πέσαρο ΤΜ 250Fi του Γιάννη Παυλίδη κερδίζει την κατηγορία και την γενική κατάταξη του αγώνα, σε μια κατηγορία που καθιερώνεται για πρώ​​τη φορά φέτος στον θεσμό, την Γενική, καρπίζοντας έτσι την συλλογική προσπάθεια των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα, παράγοντες, μηχανικούς και αναβάτες και θέτοντας στόχους υψηλούς για το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας !


Η απώλεια της συμμετοχής του Μιχάλη Ντουζένη στοίχισε την απουσία ενός ακόμη ταλαντούχου αναβάτη από την λίστα συμμετοχών του αγώνα, όμως ο νεαρός αναβάτης θα επανέλθει σύντομα στην αγωνιστική δράση και θα τον δούμε πάνω σε μια ΤΜ 300Fi να διεκδικεί την καλύτερη του παρουσία όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του !


Για το τέλος, συγχαρητήρια στους Παπαδόπουλο Παναγιώτη (#161 Ε1), Πυρλή Άρη (#718 ΝΕ2), Συράκη Ιωάννη (#804 ΝΕ3), Ψαρρά Παύλο (#2114 Ν-expert), Τριβέλλα Τηλέμαχο (#912 NES) και Γεροντάκη Νίκο (#933 NES) για την αξιοπρεπή τους εμφάνιση !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους:
Εξέλιξη μοτοσυκλέτας: ​inatech.mx,
Αντιπροσωπία στην Ελλάδα: TM Racing Hellas,
Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας και αναβάτη: GRC Power Factory,
Λιπαντικά: Unil Opal Lubricants,
Ρουχισμός: Kenny Racing,
Μπότες: Gaerne,
Γρανάζια: Supersprox,
Εξατμίσεις: HGS,
Φρένα: Goldfren,
Επιγονατίδες: Mobius,
Αλυσίδες: Sunstar,
Συμπληρώματα διατροφής: BORN,
Ελαστικά: Mefo Moose & Tires,
Προϊόντα καθαρισμού: Muc off,
Ποδηλατικό εξοπλισμό: RacingCycles.eu,
Εργαστήρι Μοτοσυκλέτας Γρεβενών,

Καθώς και το ιστορικό σωματείο του Μ.Ο. Γρεβενών για την πολύτιμη βοήθεια στο εγχείρημα​ ​μας !

Ραντεβού στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος, στις Σέρρες, τον Απρίλιο​ ​!