Πρόσφατα

Trail Ride 2017 – Επιστροφή στην Αττική – Βαρνάβας!

Το 4ο Φιλικό Trail Ride για το 2017 θα γίνει στις 21 Μαΐου στο Βαρνάβα! Μετά την εκδρομή μας στα Καλάβρυτα επιστρέφουμε εντός Αττικής και με την άνοιξη στα καλύτερά της, υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μια βόλτα από το βουνό στην θάλασσα!

Η φιλόξενη κοινότητα του Βαρνάβα θα είναι η αφετηρία μας για μια βόλτα στα πέριξ όμορφα χώματα και μονοπάτια, για να καταλήξουμε στο Σέσι και στην Παραλία Βαρνάβα όπου δίπλα στην θάλασσα θα απολαύσουμε το φαγητό στην ταβέρνα πριν κάνουμε τις απονομές μας.

Η διαδρομή θα είναι ελάχιστης δυσκολίας, βατή για ΟΛΟΥΣ, και το μήκος της θα είναι 120 χιλιόμετρα! Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 3- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής για την Φιλική βόλτα είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Η Εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00. Στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα ανέβουν σύντομα φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 4ο Φιλικό Trail Ride για το 2017, εξοπλισμένους με την φωτογραφική σας μηχανή, «στυλό και χαρτί» για τους γρίφους μας, και φυσικά την καλή σας διάθεση!

Για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4. Κι από παπί, μέχρι…

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η MyTrack, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

 

Advertisements