Πρόσφατα

Extreme XL Lagares 2017 – Νίκη-επιβίωση για τον Wade Young

Ο Wade Young ήταν αυτός που κατάφερε αρχικά να μην έχει προβλήματα και να κερδίσει το σκληρό Extreme XL Lagares 2017 κόντρα στα μεγαλύτερα ονόματα του Hard Enduro, εκτός του Graham Jarvis που δεν συμμετείχε στον αγώνα.

Ακόμα και για τον ίδιο τον Yaoung η νίκη ήταν έκπληξη καθώς δεν θεωρεί τον εαυτό του τόσο καλό στα δύσκολα trial κομμάτια που το Extreme XL Lagares 2017 έχει πάρα πολλά. Ωστόσο η σταθερότητα του και η προσοχή του στο να μην έχει προβλήματα καθόρισαν την νίκη του στον αγώνα.

Στην δεύτερη θέση στην πρώτη του συμμετοχή στον θεσμό, τερμάτισε ο Jonny Walker ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμό μετά από ένα σχετικά αργό ξεκίνημα. Αυτός που είχε φοβερή απόδοση αλλά στάθηκε άτυχος ήταν ο Alfredo Gomez που κέρδισε τον διάσημο πρόλογο στα σοκάκια του Πόρτο και είχε το προβάδισμα του αγώνα μέχρι να πάθει ζημιά στον συμπλέκτη και να αναγκαστεί να σταματήσει στο service point χάνοντας πολύτιμους βαθμούς και την ευκαιρία να πάρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα. Άτυχος και ο Mario Romain που μετά το πρόβλημα του Gomez βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα όμως εγκατέλειψε από ηλεκτρικό πρόβλημα στον δεύτερο γύρο.