Πρόσφατα

ISDE 2017 – Η Λίστα Συμμετοχών και οι ελληνικές παρουσίες

Με αρκετή καθυστέρηση ανακοινώθηκε η λίστα συμμετοχών του 92ου International Six Days Enduro 2017, μόλις δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Δυστυχώς, χωρίς την Εθνική ομάδα στην World Trophy για τα ελληνικά χρώματα αλλά με μια ομάδα Club και μια συμμετοχή στην Individual, τέσσερις Έλληνες θα αγωνιστούν φέτος στον μεγαλύτερο αγώνα enduro της χρονιάς.

Με συνολικά 674 αναβάτες, ανάμεσα τους 19 χώρες να κατεβάζουν τις εθνικές τους ομάδες στην World Trophy, 16 συνολικά στην Junior και 9 γυναικών, θα εξελιχθεί το κυρίως «πιάτο» του φετινού ISDE.

Από ελληνικής πλευράς οι Γιάννης Σεβαστόπουλος #612, Παναγιώτης Κακολύρης #712 και Πέτρος Μπίλης #812 θα αποτελούν την Athens Enduro Team στην κατηγορία FIM Club Team. Χωρίς ομάδα ο Κων/νος Τρίκος #892 θα συμμετέχει στην ανάλογη κατηγορία FIM Individual. Τους ευχόμαστε να απολαύσουν κάθε στιγμή στο ξεχωριστό αγώνα και φυσικά να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 28 Αυγούστου στο Brive της Γαλλίας, όπου θα ακολουθούν σχετικές ενημερώσεις από τον εξαήμερο αγώνα στο enduronews.gr.