Πρόσφατα

ISDE 2017 – Η τρίτη ημέρα, ήταν η ημέρα της Γαλλίας σε όλες τις κατηγορίες με κορυφαίο τον L.Larrieu

H γαλλικές ομάδες είναι σε τροχιά κατάκτησης και των τριών κατηγοριών του φετινού International Six Days Enduro μετά την άνοδο στην πρώτη θέση της ομάδας Junior αλλά και την σταθερή απόδοση των γυναικών που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα. Όσο για την κύρια κατηγορία World Trophy η νίκη το Loic Larrieu και η διατήρηση της πρώτης θέσης από τον Christophe Nambotin έχουν φέρει την γαλλική ομάδα στην πρώτη θέση με διαφορά.

Κατηγορία World Trophy
O αγώνας την τρίτη ημέρα κινήθηκε σε καινούργια διαδρομή που είχε περίπου το ίδιο μήκος με την προηγούμενη κοντά στα 200 χιλιόμετρα, με τερέν κυρίως γρασίδι. Αν και οι Γάλλοι ξεκίνησαν πρώτοι ανοίγοντας τα πατήματα στο γλιστερό γρασίδι, ωστόσο κατάφεραν στην συνέχεια να ανέβουν στις πρώτες θέσεις και με κορυφαίο τον Loic Larrieu που κέρδισε την ημέρα, κατάφεραν να μεγαλώσουν ελαφρώς το προβάδισμα τους. Πολύ καλά τα πήγε και ο Jeremy Tarroux τερματίζοντας στην δεύτερη θέση της τρίτης ημέρας, κυνηγώντας την τρίτη θέση στην Γενική του ατομικού.  Ο Christphe Nambotin συνεχίζει να προηγείται στην Γενική, έχασε όμως χρόνο στον πρώτο γύρο από το γρασίδι, αλλά στο τέλος κατάφερε να μαζέψει την διαφορά τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Ο Daniel Milner έχει πάρει την Αυστραλία από το χέρι και την κρατάει στην δεύτερη θέση του αγώνα, πετυχαίνοντας για ακόμα μια μέρα το καλύτερο αποτέλεσμα. Από κοντά και οι Φινλανδοί στην τρίτη θέση ενώ οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στην τέταρτη θέση. Τους πλησιάζουν όμως οι Βρετανοί τον Nathan Watson που έκανε ένα πολύ καλό αγώνα την τρίτη ημέρα κερδίζοντας ακόμα και ειδική, αλλά και οι Σουηδοί που ανέβασαν ρυθμό στον αγώνα.

Loic Larrieu

Κατηγορία Junior World Trophy
Με ποινή προπορείας ενός λεπτού οι Αμερικάνοι έχασαν την πρώτη θέση που είχαν κερδίσει την προηγούμενη ημέρα πέφτοντας στην τρίτη της Γενικής.  Έτσι οι Γάλλοι κατάφεραν να ανέβουν στην πρώτη θέση δίνοντας σκληρή μάχη όμως με τους Ιταλούς που τους καταδίωκαν ολόκληρη την ημέρα. Οι Ιταλοί, έχασαν κι άλλο χρόνο τελικά από την κορυφή αλλά ανέβηκαν μια θέση ξεπερνώντας τους Αμερικάνους.

Κατηγορία Womens World Trophy
H κατάταξη στις γυναίκες δεν άλλαξε με τα κορίτσια από την Αυστραλία να αποκτούν ακόμα μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τις δεύτερες Αμερικάνες, παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν και ποινή και έχουν από την πρώτη ημέρα την Jessica Gardiner να αγωνίζεται με σπασμένο δάκτυλο στο χέρι! Σταθερά στην τρίτη θέση οι Γαλλίδες, απομακρύνθηκαν από την κορυφή αλλά παράλληλα, αύξησαν την διαφορά τους από την τέταρτη θέση.

Οι Έλληνες
Μερικές θέσεις ακόμα ανέβηκε η ομάδα Athens Enduro Team και τώρα βρίσκονται στην 66 θέση της κατηγορίας των Club’s. Θέσεις και μάλιστα αρκετές ανέβηκε και ο Κων/νος Τρίκκος τερματίζοντας την ημέρα στην 396 θέση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Advertisements