Πρόσφατα

ISDE 2017 – Αγκαλιά με την την νίκη οι Γάλλοι σε δύο κατηγορίες!

Η προτελευταία ημέρα του International Six Days Enduro 2017 έφερε τις περισσότερες ομάδες σε αγώνα συντήρησης ώστε να καταφέρουν να τερματίσουν. Αντιμετωπίζοντας τραυματισμούς την προηγούμενη ημέρα, οι Γάλλοι και οι Αυστραλοί έπαιξαν την γάτα και το ποντίκι την πέμπτη ημέρα, με τους Αυστραλούς να μειώνουν ελάχιστα την διαφορά από τους πρωτοπόρους Γάλλους. Στην Junior, οι Αμερικάνοι αλλά και οι Ιταλοί πίεσαν τους Γάλλους χωρίς όμως και εδώ να καταφέρουν να σπάσουν το ηθικό των πρωτοπόρων. Στις Γυναίκες η Αυστραλία συνέχισε την κυριαρχία της στον αγώνα.

Κατηγορία World Trophy
O τραυματισμός του Christophe Nambotin(σπασμένο δάκτυλο χεριού) την προηγούμενη ημέρα έβαλε την γαλλική ομάδα σε κατάσταση επιβίωσης. Την πέμπτη ημέρα άφησαν μόνο τον Loic Larrieu να παλέψει για την διατήρησης της πρώτης θέση στην ατομική κατάταξη, αφού ο νικητής της ημέρας Josep Garcia δεν σταματάει να τον πιέζει. Οι Αυστραλοί κατάφεραν για πρώτη φορά να μειώσουν, έστω και για λίγο,  την διαφορά από τους Γάλλους που μάλλον ήταν τυχαίο γεγονός καθώς και αυτοί έχουν τον Daniel Sanders να συνεχίζει τραυματίας τον αγώνα. Οι Φινλανδοί συνεχίζουν να βρίσκονται στην τρίτη θέση χάνοντας όμως πολύ χρόνο  μέσα στην ημέρα. Άντεξαν στην τέταρτη θέση οι Πορτογάλοι κρατώντας πίσω τους Βρετανούς και Σουηδούς.

Κατηγορία Junior World Trophy
H μεγάλη μάχη για την νίκη στην κατηγορία έμεινε πλέον μεταξύ δύο ομάδων μετά και την πέμπτη ημέρα. Παρά τα λάθη των Ιταλών κατάφεραν να μειώσουν κι άλλο την διαφορά από τους πρωτοπόρους Γάλλους και με λιγότερο από μισό λεπτό διαφοράς υπάρχει πιθανότητα να γίνει η μεγάλη ανατροπή στην πρώτη θέση.  Οι Αμερικάνοι έχασαν κι άλλο έδαφος και σίγουρα θα τερματίσουν στην τρίτη θέση καθώς οι τέταρτοι Ισπανοί δεν μπορούν να τους απειλήσουν.

Κατηγορία Womens World Trophy
Με πάνω από επτά λεπτά διαφοράς η Αυστραλία δεν μπορεί να χάσει τον αγώνα κερδίζοντας ουσιαστικά το ISDE 2017 την πέμπτη ημέρα. Στην δεύτερη θέση βρίσκονται οι Αμερικανίδες αλλά έχουν 24 δευτερόλεπτα τις Γαλλίδες πίσω τους και όλα μπορούν να αλλάξουν την τελευταία ημέρα.

Οι Έλληνες
Η ομάδα των Παναγιώτη Κακολύρη, Γιάννη Σεαβαστόπουλου και Πέτρου Μπίλλη κατάφεραν να αναρριχηθούν στην κατάταξη μετά τα προβλήματα της πρώτης ημέρας και μέσα σε πέντε ημέρες κατάφεραν από την 101η θέση να βρεθούν στην 59η της κατηγορίας των Club’s. Ολοκλήρωσε και την πέμπτη ημέρα ο Κων/νος Τρίκκος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ