Πρόσφατα

O B.Σιαφαρίκας συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ελληνικό enduro

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ακόμη ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα Εντουρο ήρθε να προστεθεί στην ιστορική συλλογή που έχει ο Βασίλης Σιαφαρίκας στο χώρο αυτόν!!!!
Μετά και την ολοκλήρωση του 6ου αγώνα στην Φλωρινα ο οδηγός από τα Γρεβενά κατάφερε έναν αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος να κατάκτηση το 13ο πρωτάθλημα του στην κατηγορία E3!!!!

Έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη από την αρχή της χρονιάς πίεσε στο 110% για να πετύχει τον στόχο αυτόν μιας και ο ανταγωνισμός είναι πολύ ανεβασμένος!!!!!

Χωρίς να λείψει ούτε μια μέρα από τις προπονήσεις έδειξε σε όλους ότι στα 37 του χρόνια τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αλλά και ότι όλα γίνονται με συστηματική δουλειά και πολλές θυσίες !!!!!

Εκτός όμως βέβαια από το πρωτάθλημα της κατηγορίας του για φέτος έχει βάλει στόχο και το πρωτάθλημα της γενικής κατηγορίας το οποίο έχει κατάκτηση 10 φορές μέχρι στιγμής και θα τα δώσει όλα στον τελευταίο αγώνα για να το κατακτήσει για 11η φορά!!!!!!
Αυτή την στιγμή ο Βασίλης ηγείται στην βαθμολογία της γενικής!!!!!

Για το τέλος ο αθλητής της ομάδας Redrider θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του που τον στήριξαν για την αγωνιστική χρόνια 2017!!!!
-Όμιλος επιχειρήσεων Σαρακακης για τις μοτοσυκλετες Honda Crf
-Moto market και την οικογένεια Δημητριάδη για τα ρούχα acerbis,κρανοι Airoh aviator, μάσκες ariete, πλαστικά acerdis!!!!
-Moto way και τον κύριο Γκαμπρανη για τα λιπαντικά Bellray αλυσίδες RK,τακάκια SBS
-Xifias racing technology για το στήσιμο της μοτοσυκλετας και το σεταρισμα των αναρτήσεων σε κάθε αγώνα
-Crossx ΠΑΡΗΣ Καραστεριος για τα καλύμματα σέλας
-FMB racing Ηλίας Αδαμιδης για τον ρουχισμό των paddock
-Intramoto για τα ελαστικά metzeler
-3Pracing Λευτέρης Ποιμενίδης για τα προϊόντα wertex

Και τέλος όλους τους φίλους του και οπαδούς του που τον έδειχναν κάθε φορά που τον έβλεπαν ότι μπορεί να τα καταφέρει!!!!!!