Πρόσφατα

Super θέαμα στο Πρωτάθλημα Scramble Κεντρικής Ελλάδας 2017 στο Ρίζωμα Τρικάλων

Γκάζια, ένταση και super θέαμα περιελάμβανε το Πρωτάθλημα scramble Κεντρικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Ρίζωμα Τρικάλων με τις δίτροχες «κούκλες» να κλέβουν την παράσταση. Μηχανές δίτροχες Εnduro, Μotocross, Τrial με τους αναβάτες τους πρόσφεραν πλούσιο θέαμα που έκοβε την ανάσα…Την διοργάνωση είχε προκηρύξει το  Αθλητικό Σωματείο ΜΟΛΕΤ (Μοτολεσχη Τρικάλων).

Συμμετείχαν αθλητές των Αθλητικών Σωματείων της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που εδρεύουν στους Νομούς : Λάρισας , Καρδίτσας , Τρικάλων , Βόλου , Φθιώτιδας , Βοιωτίας , Φωκίδας.

Κατηγορίες

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν με μοτοσυκλέτες δίτροχες Εnduro , Μotocross , Τrial στις κατηγορίες

S1: Δίχρονες από 100κε έως 150κε και τετράχρονες έως 250κε

S2: Δίχρονες από 175κε και άνω και τετράχρονες από 270 κε και άνω

SS (Senior): Ενιαία ηλικιακή κατηγορία, συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 37ο έτος της ηλικίας τους που διεξάγεται το Πρωτάθλημα.

SJ (Junior): Ενιαία ηλικιακή κατηγορία, συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους έως και το 20ο, το έτος που διεξάγεται το Πρωτάθλημα, μοτοσυκλέτες έως 150κε 2T και έως 250κε 4T, – αγώνας διάρκειας 45 λεπτά.

SE (Expert): Συμμετέχουν όσοι δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της συγκεκριμένης περιοχής, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στις Μοτοσυκλέτες. Η κατηγορία δεν βαθμολογείται ούτε προσμετρά στο Πρωτάθλημα.

SB: Αγώνας διάρκειας 45 λεπτά, μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού από 100κε και άνω.

Πηγή: trikalaview.gr/

Φωτογραφίες: Στέφανος Τσιπράκος