Πρόσφατα

Η ευκαιρία της χρονιάς για μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες του ΚTM Group

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έχοντας ολοκληρώσει το έργο του με επιτυχία, ο δίτροχος στόλος του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΤΜ S.E.E. είναι διαθέσιμος προς πώληση αποτελώντας την καλύτερη ευκαιρία για αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας!!!

Δεκαέξι μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιήθηκαν για προωθητικούς σκοπούς από την KTM SEE Α.Ε. διατίθενται προς πώληση σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές. Ως επί το πλείστον πρόκειται για μοντέλα τελευταίας γενιάς, τα οποία απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια από τον ελληνικό τύπο.

Δεχόμενες την προβλεπόμενη συντήρηση από το εξειδικευμένο τμήμα μηχανικών της εταιρείας, οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες συνοδεύονται από την εργοστασιακή τους εγγύηση. Με σημαντικά μειωμένες τιμές σε σχέση με τα αντίστοιχα καινούργια μοντέλα, αψεγάδιαστη εξωτερική εμφάνιση και άριστη μηχανική κατάσταση, αποτελούν μοναδική πρόκληση για όλους όσους θέλουν να ζήσουν την αληθινή “Ready To Race” εμπειρία.

Από τους λάτρεις της χωμάτινης οδήγησης σε πίστες motocross και εντουράδικα μονοπάτια, μέχρι τους κυνηγούς της περιπέτειας σε μακρινούς προορισμούς… Κι από τους οπαδούς των supermoto καταστάσεων μέχρι τους εραστές της ηλεκτροκίνησης, όλοι θα βρουν την ευκαιρία που περίμεναν.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα μοντέλα και τις τιμές πώλησής τους στο συνημμένο αρχείο.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με τον κ. Χρήστο Μαυρουκάκη στο τηλ. 210 9927212