Πρόσφατα

EnduroGP – Δύο Βρετανοί στην Sherco Azzalin CH το 2018

Η Γαλλική Sherco φαίνεται να επενδύει και αυτή στο Βρετανικό ταλέντο, φέρνοντας στην ομάδα της δύο νεαρούς οδηγούς, που έχουν πρωταγωνιστήσει στην πατρίδα τους, αλλά και σε διεθνείς  θεσμούς.

Δεξιά ο Jack Edmondson.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Jack Edmondson ενός αναβάτη που είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Youth το 2016 και για τα επόμενα δύο χρόνια η Sherco θα τον έχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στην κατηγορία Junior με τα χρώματα της ομάδας του Fabrizio Azzalin. Στην ίδια ομάδα πρόσφατα προστέθηκε και ο  Dan Mundell που φέτος κέρδισε το βρετανικό πρωτάθλημα enduro στην κατηγορία Youth 125 και είχε σημαντικές παρουσίες σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Mundell το 2018 θα αγωνιστεί με το ολοκαίνουργιο SE-R 125 της Sherco και θα είναι ο πρώτος οδηγός της γαλλικής εταιρείας που θα αγωνιστεί στην κατηγορία Youth 125 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς στο παρελθόν δεν υπήρχε αντίστοιχο μοντέλο. Το 2019 ο Βρετανός θα ανέβει κατηγορία περνώντας στην Junior.

Επίσης οι δύο οδηγοί θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην πατρίδα τους με την ομάδα του επίσημου εισαγωγέα της Sherco, Malcolm Rathmell Sport Ltd.

Αριστερά ο Dan Mundell.

1 Trackback / Pingback

  1. EnduroGP – Ο M.Phillips παραμένει στην Sherco ενώ η ομάδα επενδύει στο νέο αίμα – enduronews.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.