Πρόσφατα

Και γεννήθηκε το WESS

To World Enduro Super Series (WESS) είναι ένα συναρπαστικό νέο πρωτάθλημα πολλαπλών αγώνων μοτοσικλετών για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, το οποίο διοργανώνεται από την WESS Promotion GbmH. Ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα offroad, το World Enduro Super Series θα φέρει σε επαφή πολλά από τα καλύτερα και διασημότερα γεγονότα του κόσμου και θα καθορίζει ετησίως τον απόλυτο πρωταθλητή enduro.

Το World Enduro Super Series είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro που θα συνδυάσει πολλά από τα εδραιωμένα και καλά υποστηριζόμενα γεγονότα enduro στον κόσμο. Η σειρά θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις Hard Enduro, Classic Enduro, Cross-Country και Beach Racing, όπου όλοι οι αθλητές enduro είναι ελεύθεροι να ανταγωνιστούν στην προτιμώμενη μάρκα και κυβισμό της μοτοσικλέτας. Όλα τα γεγονότα θα διατηρήσουν το μοναδικό πνεύμα και τους κανονισμούς τους και θα παραμείνουν 100% ανεξάρτητα, με ενιαίο σύστημα βαθμολογίας που θα εφαρμόζεται σε όλους τους αγώνες.

Ο συνδυασμός των σημερινών διαφόρων ανταγωνιστικών μορφών enduroωστο World Enduro Super Series, θα αξιοποιήσει τις πραγματικές δυνατότητες του αθλήματος του enduro, των μέσων ενημέρωσης και του ενδιαφέροντος των φιλάθλων, δίνοντας παράλληλα στην ευρύτερη βιομηχανία μοτοσικλετών και στους χορηγούς, μεγαλύτερη πλατφόρμα επικοινωνίας.

Ας ξεκινήσουμε!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WORLD ENDURO SUPER SERIES 2018

Rnd 1. Extreme XL Lagares (Portugal) May 11-13 

Rnd 2. Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble (Austria) May 31 – June 3 

Rnd 3. Trefle Lozerien AMV (France) June 8-10 

Rnd 4. Red Bull Romaniacs (Romania) July 24-28 

Rnd 5. Red Bull 111 Megawatt (Poland) September (Date TBC)

Rnd 6. TBA

Rnd 7. Gotland Grand National (Sweden) October 26-27

Rnd 8. Red Bull Knock Out (The Netherlands) November 10

1 Trackback / Pingback

  1. Video – Ανασκόπηση της Hard Enduro σεζόν του 2017 – enduronews.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.