Πρόσφατα

Αλλαγές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro το 2018

H προκήρυξη και το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2018 είναι ακόμα υπό επεξεργασία από την Ομοσπονδία ΑΜΟΤΟΕ, αλλά στις απονομές των πρωταθλημάτων και τον κυπέλλων του 2017 ο εκπρόσωπος της επιτροπής enduro και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ Γιάννης Σιούλης, μιλώντας για την φετινή χρονιά ανέφερε ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα οι αγώνες θα είναι διήμεροι όπως γίνεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το πανελλήνιο θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ακολουθώντας την πρακτική που εφαρμόζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross. To Φθινόπωρο θα πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα Νοτίου και Βορείου Ελλάδος τα οποία όπως είναι λογικό, από φέτος δεν θα πραγματοποιούνται παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι τοποθεσίες που θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro είναι η Κοζάνη, ο Ωρωπός, η Σπερχειάδα και η Καρδίτσα ενώ αναμένουμε την προκήρυξη για τις ημερομηνίες και την ολοκληρωμένη ανακοίνωση του πρωταθλήματος του 2018.

Επίσης να αναφέρουμε ότι το άθλημα του αγωνιστικού enduro αντιμετωπίζει προβλήματα αδειοδοτήσεων κάτι που όπως φαίνεται δεν είναι το το μόνο στην χωμάτινη μοτοσυκλέτα. Παρακολουθούμε το γεγονός και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.