Πρόσφατα

Super Enduro 2018 – Ο C.Webb κερδίζει και στην Μάλαγα

O Cody Webb κατάφερε να πάρει την δεύτερη φετινή του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Super Enduro 2018 στην Μάλαγα της Ισπανίας και να μεγαλώσει το βαθμολογικό του προβάδισμα. Η νίκη δεν ήρθε εύκολο αφού στον τρίτο και τελευταίο Τελικό τερμάτισε με τρύπιο ψυγείο, χωρίς το ένα γκριπάκι και το τιμόνι του τελείως στραβό.

Ήταν μια τρελή νύχτα στην Μαλάγα με πολλές μάχες και αλλαγές στην κατάταξη. Στον πρώτο αγώνα της μεγάλης κατηγορίας Prestige, ο Billy Bolt έφυγε μπροστά στην αρχή με τον Mani Lettenbichler να τον ακολουθεί. Ο Bolt είχε μια πτώση και οι Webb, Walker και Blazusiak βρέθηκαν μπροστά και έδωσαν σκληρές μάχες για την πρώτη θέση, με τον Jonny Walker τελικά να επικρατεί. Στον δεύτερο Τελικό ο Taddy Blazusiak είχε μια εντυπωσιακή πτώση ευτυχώς χωρίς τραυματισμό βγαίνοντας με αυτόν τον τρόπο από την μάχη της πρώτης θέσης αφήνοντας τους Webb και Walker να μονομαχούν. Σύντομα στην μάχη μπήκε και ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Colton Haaker που επέστρεψε από τραυματισμό αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον νικητή του δεύτερου Τελικού Webb.

Στον τρίτο και τελευταίο Τελικό οι μάχες συνεχίστηκαν με τους Webb και Haaker να μπλέκονται και να πέφτουν, συνεχίζοντας τον αγώνα από τις τελευταίες θέσεις. Μπροστά ο Blasuziak δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει τον τρίτο Τελικό με τους Alfredo Gomez και Billy Bolt πίσω του.

Με τερματισμούς 2-1-9 o  Webb πήρε την νίκη από τον δεύτερο Walker(1-4-6) με τρίτο στην Μάλαγα τον Bolt(5-3-3).

Η νίκη δεν ήρθε εύκολα για τον C.Webb αφού στον τρίτο και τελευταίο Τελικό τερμάτισε με τρύπιο ψυγείο, χωρίς το ένα γκριπάκι και το τιμόνι του τελείως στραβό.

Αποτελέσματα τρίτου γύρου Super Enduro 2018, Μάλαγα

Βαθμολογία