Πρόσφατα

X-Trial – Δωδέκατος τίτλος για τον Toni Bou παρά τα κατάγματα σε τρεις σπονδύλους(video)

Παρά το τριπλό κάταγμα που υπέστη στην σπονδυλική του στήλη στον αγώνα του Le Mans πριν μερικές εβδομάδες,  ο Toni Bou κατάφερε να αγωνιστεί στο Παρίσι τερματίζοντας στην πέμπτη θέση, κάτι που ήταν αρκετό για να του δώσει και μαθηματικά τον δωδέκατο τίτλο στο X-Trial.

Ούτε οι τραυματισμοί δεν ήταν ικανοί να σταματήσουν τον T.Bou για την κατάκτηση των δώδεκα τίτλων. Βέβαια στάθηκε τυχερός στην ατυχία του.

Η ατυχία του Ισπανού θρύλου του Trial στον αγώνα του Le Mans γύρισε στους τελευταίους αγώνες προς όφελος του. Τραυματισμένος και με τρεις αγώνες να απομένουν στο πρωτάθλημα είδε στο Παρίσι την τύχη του να αλλάζει. Ο προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος στην Σεβίλλη ακυρώθηκε μετά από αδυναμία των διοργανωτών να τον πραγματοποιήσουν και αφού κατάφερε να πάρει την πέμπτη θέση στον αγώνα του Παρισιού σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του δεύτερου της βαθμολογίας Adam Raga που δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, εξασφάλισε τον δωδέκατο του τίτλο με έναν αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος(στην Βουδαπέστη). Επίσης στο πρωτάθλημα οι αγωνιζόμενοι βγάζουν από την βαθμολογία τους το χειρότερο αποτέλεσμα της χρονιάς από την τελική τους κατάταξη κάτι που βοηθούσε ακόμα περισσότερο τον Bou.

Την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Χ-Trial πέτυχε στο Παρίσι ο Jaime Busto.

Αποτελέσματα X-Trial 2018, Paris

Βαθμολογία