Πρόσφατα

H Rockstar Energy Husqvarna είναι έτοιμη για το WESS 2018

Με τέσσερις αναβάτες η Rockstar Energy Husqvarna θα διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις του νεοσύστατου Hard Enduro πρωταθλήματος World Enduro Super Series 2018 που ξεκινάει στις 11-13 Μαΐου στην Πορτογαλία με τον αγώνα Extreme XL Lagares 2018.

Πρώτος και καλύτερος ο βετεράνος super ήρωας του extreme enduro, ο Βρετανός Graham Jarvis έχοντας στο ενεργητικό του έξι τίτλους στο Romaniacs, τρεις Erzbergrodeo Hare Scramble και άλλες πολλές σημαντικές διακρίσεις, ελπίζει φέτος ότι θα πάρει τον πρώτο επίσημο παγκόσμιο τίτλο στους συγκεκριμένους αγώνες στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του WESS.

Στο πλευρό του,  ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Super Enduro Colton Haaker, θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε πολλούς από τους «αγώνες θεσμός» του πρωταθλήματος αλλά με την ταχύτητα και τις ικανότητες του Αμερικανού θα είναι σίγουρα ένας από τους διεκδικητές της νίκης.

Μαζί τους ο Alfredo Gomez που επέστρεψε στην ομάδα αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αυτή τη περίοδο, πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα όπως και ο 19χρονος ανερχόμενος αναβάτης της ομάδας Billy Bolt  από την Βρετανία.