Πρόσφατα

Ξεκίνησε το Red Bull Hare Scramble Erzberg Rodeo 2018 με ελληνικές σημμετοχές

Με τρεις Έλληνες αθλητές να συμμετέχουν ανάμεσα στους 1500 αγωνιζόμενους στην φετινή έκδοση του διάσημου αγώνα Red Bull Hare Scramble Erzberg Rodeo ξεκίνησε το Σάββατο όπου ο Josep Garcia κατάφερε να κερδίσει τον πρόλογο και οι Νίκος Καμπούρης και Σωκράτης Καλαμένιος να καταφέρνουν να προκριθούν στον αγώνα της Κυριακής.

O Ν.Καμπούρης με φόντο το Iron Mountain.

Ο αγώνας του Red Bull Hare Scramble Erzberg Rodeo 2018 ξεκίνησε την Παρασκευή με τους αγώνες του Mitas Rocket Ride που στην ουσία ήταν προκριματικές σειρές Hill Climbing στα τρία από τα πολλά επίπεδα του Iron Mountain. Νικητής στον Τελικό του Mitas Rocket Ride ήταν ο Ossi Reisinger(φωτό) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στον πρόλογο του Σαββάτου ο Josep Garcia ήταν αυτός που κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο κερδίζοντας τον πρόλογο ενώ στις γυναίκες η Nina Klink κατάφερε να καταταχθεί πρώτη. Στα δικύλινδρα επικράτησε ο Florian Salbrechter.

Από τον αγώνα δεν έλειψαν και οι ελληνικές συμμετοχές με τον «δικό μας» Νίκο Καμπούρη να φέρνει τον 354ο χρόνο και να προκρίνεται στους αγώνες της Κυριακής μαζί με τον Σωκράτη Καλαμένιο που κατατάχθηκε 712ος. Επίσης συμμετείχε και ο Ευάγγελος Λιανός που έφερε τον 1500ο χρόνο χωρίς να καταφέρει να προκριθεί. Ευχόμαστε στους ‘Ελληνες καλή επιτυχία σήμερα στον αγώνα και να απολαύσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.