Πρόσφατα

Καθολική επικράτηση της YAMAHA RACING WORKSBIKE TEAM στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εντούρο 2018!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εντούρο έπεσε και για 4η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος!!!!!!Πραγματοποιώντας την καλύτερη συνολικά εμφάνιση από την αρχή μάλιστα της αγωνιστικής σεζόν ,η Yamaha Racing Worksbike Team δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης!Συμμετέχοντας -σύμφωνα με τον Κανονισμό- με δύο αναβάτες και συγκεκριμένα με τους Δημήτρη Βαγγελάκο και Παναγιώτη Κακολύρη στην κατηγορία ETEAM, κατέκτησε γι ακόμη μια χρονιά τον τίτλο της κατηγορίας!!!!!!!

BEST ENDURO TEAM 2018!!!!!!!

1η θέση στην Κατηγορία ETEAM!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε1- Η “ΜΠΛΕ “ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του κατέκτησε ο Δημήτρης Βαγγελάκος!!!!!!Ο Πυργιώτης αναβάτης απαλλαγμένος πλήρως από τον παλιό τραυματισμό του και παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ως team manager της YAMAHA RACING HELLAS στο Motocross μας χάρισε φέτος πολλά χαμόγελα ευτυχίας!!!Οδηγώντας μέχρι και την τελευταία στιγμή στο 100% της απόδοσής του, θύμισε σε όλους τον πολύ καλό παλιό του εαυτό και δικαιωματικά στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2018!!!!!!!
Ο Δ.Βαγγελάκος στον αγώνα του Ωρωπού
Πρωταθλητής Ελλάδος γι ακόμη μια χρονιά ο Δ.Βαγγελάκος!!!
Στην 3η θέση της κατηγορίας βρέθηκε ο Παναγιώτης Κακολύρης,βάζοντας όμως γερά τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα στο απότερο μέλλον!!!!!!!!Αυτή η χρονιά δικαιωματικά του ανήκει,καθώς ήταν ο αναβάτης με την μεγαλύτερη πρόοδο του Πρωταθλήματος!!!Αγώνα με τον αγώνα ο νεαρός αναβάτης πλησίαζε όλο και περισσότερο την πολυπόθητη νίκη τόσο της κατηγορίας του όσο και της κατηγορίας Enduro GP ,δείχνοντας πως πλέον ανήκει στο club των μεγάλων Πρωταγωνιστών!!!!!
3η θέση με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον για τον Π.Κακολύρη
Ο Π.Κακολύρης στον αγώνα των Γρεβενών
Στην 4η θέση ο Γιώργος Μανωλίδης ο οποίος από τα μισά του Πρωταθλήματος και μετά βρέθηκε στη σέλα μιας YAMAHA WR250F! Ο αναβάτης της ομάδος Enduro-mx έκανε ένα μοναχικό αγώνα τις περισσότερες φορές αφού ουσιαστικά η τέταρτη θέση δεν απειλήθηκε από τα μισά του πρωταθλήματος και μετά.Παρά το σοβαρό τραυματισμό του και αφού είχε κατοχυρώσει την 4η θέση της κατηγορίας,προσπάθησε για μια καλύτερη θέση στην κατηγορία Enduro GP και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο και την πολύ σωστή επιλογή στο θέμα μοτοσυκλέτας!
Ο Γ.Μανωλίδης στην εκκίνηση του αγώνα της Σπερχειάδας
4η θέση για τον Γ.Μανωλίδη!
Ο νεοσύστατος στην ομάδα Πέτρος Μπίλλης έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε περνώντας σε κάποιες ειδικές και τον αδερφό του Γιώργο Μανωλίδη ,δίνοντας έτσι ένα τόνο “αδερφικής” κόντρας στην κατηγορία!Σταθεροποιώντας την απόδοσή του,ευχαριστηθήκε όσο τίποτα άλλο το φετινό Πρωτάθλημα, πάνω στη σέλα της Yamaha WR250F και κατέκτησε την 5η θέση της κατηγορίας!
Ο Π.Μπίλλης στον αγώνα της Καρδίτσας
5η θέση για τον Π.Μπίλλη!
Η 6η θέση της κατηγορίας ανήκει δικαιωματικά στο Γιάννη Σεβαστόπουλο!Σ’ένα πολύ όμορφο ταξίδι στα “πελάγη” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ο δικός μας ΣΕΒΑΧ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλές θέσεις-εκτός από την κατηγορία του- και στη βαθμολογημένη 15άδα της κατηγορίας Enduro GP!
Ο Γ.Σεβαστόπουλος στον αγώνα των Γρεβενών
6η θέση για το Γ.Σεβαστόπουλο
Οι τραυματισμοί δεν άφησαν τον Γιώργο Χουβαρδά να ολοκληρώσει το φετινό Πρωτάθλημα. Κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα και συμμετέχοντας σε μόλις 4αγώνες ο Σαμιώτης αναβάτης έφτασε στην 8η θέση της κατηγορίας και προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Ο Γ.Χουβαρδάς στον αγώνα της Καρδίτσας
Η κατηγορία “βάφτηκε στα μπλε” λοιπόν και η Yamaha WR250F αναδείχθηκε ως η καλύτερη επιλογή μοτοσυκλέτας για τους Πρωταθλητές!!!!!!!
«Φουλ του μπλε» το βάθρο της Ε1 κατηγορίας!!!
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε2
Το πιο χαμογελαστό παιδί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ,ο Γιώργος Κοινωνάς έκανε την υπέρβαση και βρέθηκε πανάξια στη 2η θέση της κατηγορίας πάνω στη σέλα μιας Yamaha WR450F! Ξεκινώντας τη χρονιά κάπως μουδιασμένα πάνω στη καινούρια του μοτοσυκλέτα, έδωσε πολύ δυνατές μάχες στη συνέχεια και εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Κίμωνα Καράμπελα κατάφερε αυτό που στην αρχή της χρονιάς έμοιαζε ακατόρθωτο.Αγώνα με τον αγώνα ανέβαζε την απόδοση του,μάθαινε τη μοτοσυκλέτα του και σημείωνε πολύ καλές επιδόσεις τόσο στην κατηγορία του,όσο και στη κατηγορία Enduro GP.
Ο Γ.Κοινωνάς στον αγώνα των Γρεβενών
2η θέση για τον Γ.Κοινωνά στην Ε2!!!
Την 4η θέση της κατηγορίας κατέκτησε ο Γιώργος Πισιμάνης! Διαθέτοντας και την πιο “μικρή” μοτοσυκλέτα της κατηγορίας, μια “κιταρισμένη” Yamaha WR250F πραγματοποιήσε την έως τώρα καλύτερη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εντούρο,διεκδικώντας έως και το τέλος την 3η θέση της κατηγορίας!Η πίεση και η απειρία του, ίσως ήταν και οι μόνοι λόγοι που του τη στέρησαν…
Ο Γ.Πισιμάνης στον αγώνα της Καρδίτσας
4η θέση για τον Γ.Πισιμάνη στην Ε2!!!
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε3
Η χρονιά με τις περισσότερες ατυχίες ήταν η φετινή για το Φοίβο Κολιοπάνο,τη μοναδική μας συμμετοχή στην κατηγορία. Πραγματικά άτυχος ο αναβάτης μας, αναγκάστηκε να χάσει τους μισούς αγώνες του Πρωταθλήματος , τόσο από τραυματισμό στο επί χρόνια ταλαιπωρημένο γόνατό του όσο και από τεχνικά προβλήματα που απλά δε γίνονται!!!!!
Ο Φοίβος Κολιοπάνος στον αγώνα του Ωρωπού
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ENDURO GP
Πέντε αναβάτες με μοτοσυκλέτες Yamaha βρέθηκαν στη βαθμολογημένη 15άδα της κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βαγγελάκος βρέθηκε στη 2η θέση για μόλις 1βαθμό από την πρώτη, ενώ ο Παναγιώτης Κακολύρης στην 4η. Σε μια θέση πίσω από το βάθρο της κατηγορίας,στην 7η θέση δηλαδή βρέθηκε ο Γιώργος Κοινωνάς ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Γιώργος Μανωλίδης.Τέλος, ο Γιώργος Πισιμάνης βρέθηκε στη 14η θέση της κατηγορίας. Ο πολύ καθοριστικός τελευταίος διήμερος αγώνας του Πρωταθλήματος που διεξήχθη στα Γρεβενά, με πάρα πολύ καλά διαβασμένους αντιπάλους έκρινε ουσιαστικά και τα αποτελέσματα της κατηγορίας.
Απονομή στην κατηγορία Enduro GP στον αγώνα της Σπερχειάδας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο , η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας κι αυτή δε θα ήταν εφικτή χωρίς τη συμβολή των εταιρειών, των καταστημάτων και μιας πολυπληθούς ομάδας ανθρώπων.Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά τη Yamaha Μοτοδυναμική για τις μοτοσυκλέτες της ομάδας, το Αγωνιστικό Τμήμα της (Yamaha Racing Hellas)και συγκεκριμένα τον Ανδρέα Κοσκινά και τη Νάνσυ Λίνα για όλη την πολύτιμη βοήθεια τους, την Eni (Agip – Eni)για τα εξαίρετα λιπαντικά,το κατάστημα Wheel City (Wheel City)για τα πάντα αξιόπιστα ελαστικά της Michelin, το κατάστημα Drakos Engineering (Drakos Engineering)για τα special parts και τα προϊόντα της Athena, το κατάστημα Enduro-mx για τα αξεσουάρ της Domino και την εταιρεία Ina Tech.mx για τις μπότες Gaerne. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους εκείνους που βοήθησαν την ομάδα τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων και είναι οι εξής: Στάθης Μπαλγκάς, Δημήτρης Αμανατίδης, Μιχάλης Λαβασσάς, Νίκος Μπίτσικας, Ηλίας Τρεβέζας, Γιώργος Καπαράκης ,Γιώργος Μανίτας, Ιάσωνας Βαρσάμης και Θανάσης Λυκούσης!!!Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τη Ναυσικά Κακολύρη για το suport που προσέφερε ανιδιοτελώς σε όλους τους αναβάτες της ομάδας καθ’όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος!!!!!!!
Στ.Μπαλγκάς και Θανάσης Λυκούσης
Στ.Μπαλγκάς, Δ.Αμανατίδης και Μιχ.Λαβασσάς με τον team manager Δ.Χελιώτη
Ν.Μπίτσικας
Δ.Χελιώτης, Μιχ.Λαβασσάς και Γ.Μανίτας στο 15λεπτο service της 1η μέρας στον αγώνα του Ωρωπού
Ναυσικά Κακολύρη
Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους του Πρωταγωνιστές αυτής της Αγωνιστικής χρονιάς ,που δεν είναι άλλοι από τους αναβάτες μας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβρη όπου θα στηρίξουμε με την παρουσία μας το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος!!!!!!!
Χαμόγελα ευτυχίας μετά τον αγώνα της Σπερχειάδας για τους Π.Μπίλλη, Γ.Μανωλίδη, Γ.Κοινωνά,Π.Κακολύρη,Γ.Πισιμάνη, Δ.Βαγγελάκο και Γ.Σεβαστόπουλο!!!
Π.Μπίλλης, Π.Κακολύρης, Γ.Πισιμάνης,Δ.Βαγγελάκος,Γ.Κοινωνάς και Γ.Σεβαστόπουλος με τον team manager Δ.Χελιώτη μετά τις απονομές του Πρωταθλήματος 2018