Πρόσφατα

Λίγα λόγια για το Enduro Festival 2018

Σας καλωσορίζουμε στο Enduro Festival, το 3ήμερο event που λαμβάνει χώρα τον Σεπτέμβρη κάθε έτους και για 3η συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται στην περιοχή της Σπερχειάδας του νομού Φθιώτιδας ,με την υποστήριξη της νεοσύστατης τοπικής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σπερχειάδος(Λ.Ε.Μ.Σ).

Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός έχει μακρά ιστορία στον Ελληνικό χώρο του Off-Road! Πριν περίπου μια δεκαετία ο εμπνευστής και διοργανωτής του Enduro Festival, Δημήτρης Χελιώτης είχε την πρωτοποριακή για τότε ιδέα να βρεθούν όλοι οι μοτοσυκλετιστές ταυτόχρονα το ίδιο τριήμερο, στον ίδιο χώρο,να δοκιμάσουν μοτοσυκλέτες enduro/on-off, να δουν προϊόντα από τον χώρο των αξεσουάρ και να ζήσουν όλοι μαζί σαν μια παρέα μια διαφορετική διαμονή στην ύπαιθρο. Με το πέρασμα των ετών και ύστερα από την πλήρη παρουσία όλων των εταιρειών μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ,το Enduro Festival,πήρε κατά κάποιο τρόπο την μορφή της ετήσιας γιορτής του χώρου του off road.
Μετά την περσινή επιτυχία του Φεστιβάλ, όπου συμμετείχαν περίπου 470 αναβάτες,1.500 κατασκηνωτές και πολλοί επισκέπτες,το Enduro Festival θα διεξαχθή και φέτος στην περιοχή της Γόργιαννης όπου βρίσκεται και η γνωστή πίστα MX το τριήμερο 14-15-16 Σεπτέμβρη 2018!!! Εκεί ο καθένας θα μπορεί να συμμετέχει στη σηματοδοτημένη διαδρομή Εντούρο 95 περίπου χιλιομέτρων ,όπου θα κινείται σε μονοπάτια με εναλλαγές ανάμεσα σε οξιές,βελανιδιές,έλατα, αλπικές φτέρες κλπ. Επίσης,θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί στην γνωστή MX πίστα της περιοχής και να δοκιμάσει τα καινούρια μοντέλα μοτοσυκλετών διαφόρων εταιρειών που έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον όπως: η YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε, η BETA THE FUORISTRADA CO, η GAS-GAS EXTRA PRODUCTS, η SHERCO HELLAS κλπ σε μια ειδικά διαμορφωμένη enduro test area. Επιπλέον θα υπάρχουν περίπτερα με αξεσουάρ διαφόρων εταιρειών καθώς και με είδη ένδυσης σε ειδικές τιμές για το event, όπως οι εταιρείες Monster Shop Papatheodorou, Drakos Engineering, KTM Mimikos Motoshop , Enduro-MX.gr Moto Pegasus, GRC Power Factory Galatis κ.α. Για τους φίλους και κατόχους μοτοσυκλετών ON-OFF και BIG ON-OFF το festival προσφέρει οργανωμένη κατασκήνωση σ’ένα πανέμορφο χώρο,δοκιμή μοτοσυκλετών Enduro Racing αλλά και ADVENTURE TOUR με εκκίνηση και τερματισμό το χώρο του festival.Η διαδρομή θα κινηθεί προς την περιοχή των Βαρδουσίων και θα διασχίζει με βατούς χωματόδρομους και ελάχιστη άσφαλτο πανέμορφα μέρη της περιοχής όπως το Γαρδίκι,η Γραμμένη Οξιά κλπ.Στον οργανωμένο χώρο θα υπάρχουν όλες οι παροχές όπως νερό, τουαλέτες,ρεύμα κλπ για τους κατασκηνωτές καθώς επίσης και καντίνα με καφέ, φαγητό κλπ. ενώ ο χώρος προσφέρεται και για μπάρμπεκιου. Για όσους δε θέλουν να κατασκηνώσουν και επιθυμούν να μείνουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σπερχειάδας, της Μακρακώμης του Γαρδικίου και των Λουτρών Υπάτης παραθέτουμε παρακάτω κάποια από αυτά.
Η Γενική Είσοδος για το Festival ανεξάρτητα από τις μέρες ανέρχεται στην τιμή των 20 ΜΟΛΙΣ ευρώ!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

  • ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: “ΓΟΡΓΙΑΝΝΗ”/22360-44800 “ΦΛΩΚΑΤΗ”/22360-43297
  • ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ : “lIRIO STUDIOS”/22360-24144
  • ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ : “HOTEL ALEXAKIS”/ 22310-59380 “HOTEL ESPERIA”/ 22310-59151 “HOTEL ENA”/ 22310-59108
  • ΓΑΡΔΙΚΙ: “ΟΜΙΛΑΙΑ”/22360-61023