Πρόσφατα

EnduroGP 2018 – Αντεπίθεση S.Holcombe στην Ιταλία(video)

Ο έκτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP 2018 συνεχίστηκε και πάλι στην Ιταλία αυτή τη φορά στο Edolo. Η supertest ειδική της Παρασκευής υπό βροχή, ήταν υπόθεση του πολύ γρήγορου Matteo Cavallo που έκλεισε και την πρώτη μέρα του αγώνα κερδίζοντας την κατηγορία Junior. Ο Steve Holcombe δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν για την EnduroGP κερδίζοντας την κατηγορία με μεγάλη διαφορά το Σάββατο.

Κατηγορία Ε1
Από την Παρασκευή ο Brad Freeman έδειξε πως βρίσκεται σε φόρμα κερδίζοντας την supertest. Όσο και να προσπάθησε ο Jamie McCanney να μείνει κοντά του ο Freeman κέρδισε τις οκτώ από τις δεκατρείς ειδικές του αγώνα κάνοντας του διάφορα 24sec. Ο Antoine Basset συμπλήρωσε το βάθρο αρκετά πίσω από τους δύο πρωτοπόρους.

Κατηγορία E2
Για άλλη μια φορά εντυπωσίασε ο Eero Remes με την επιθετική του οδήγηση. Κέρδισε την Ε2 από τον επίσης γρήγορο Loic Larrieou που ήθελε πολύ την νίκη σήμερα γράφοντας τον καλύτερο χρόνο σε αρκετές από τις ειδικές του αγώνα. Με μόλις 13sec πίσω από τον Larrieou ο Thomas Oldrati έκλεισε την τριάδα.

 

Κατηγορία Ε3
Διέλυσε τον ανταγωνισμό ο Steve Holcombe κατακτώντας άλλη μία νίκη με την χαοτική διάφορα των 3:23.90 αφήνοντας πίσω του τον Christophe Nambotin. Πολύ κοντά στον Nambotin τερμάτισε ο Anthony Geslin.

Κατηγορία EnduroGP
Η γενική κατάταξη ήταν υπόθεση των νικητών των τριών κατηγοριών Ε1, Ε2 και Ε3. Ο Holcombe δείχνοντας την κλάση του κέρδισε με άνεση και την EnduroGP χωρίς να μπορεί να τον απειλήσει ούτε ο Brad Freeman. O Freeman αρκέστηκε στην δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω του να συμπληρώσει το βάθρο ο Eero Remes.

Του Ν.Καμπούρη

Ακολουθεί video με τα στιγμιότυπα της πρώτης ημέρας του Ιταλικού GP.