Πρόσφατα

Trial 2018 – Μονομαχίες για πρώτη φορά στη Σίφνο

Ο 4ος αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα trial είχε νησιώτικη διάθεση και ένα σύντομο ταξίδι από την Αθήνα στο όμορφο νησί της Σίφνου. Ήταν πρωτοφανής η συμμετοχή αθλητών με μόνιμη κατοικία την Σίφνο και η βοήθειά τους καθ’ όλο το 2ήμερο διαμονής των ταξιδιωτών από την πρωτεύουσα. Ο αγώνας αυτός αποτελούνταν από 3 κατηγορίες( Α, Β και Γ) με την Α να δίνει το θέαμα ως η κατηγορία των πιο έμπειρων οδηγών. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα αθλητής από την Σίφνο που να μπορεί να αγωνιστεί στην κατηγορία Α, όμως εκπροσώπησαν επάξια τον τόπο καταγωγής τους στη Β κα Γ.
Απονομές κατηγορίας Α
.
Στην Α κατηγορία ο Marios Pol με δανεικό μηχανάκι το οποίο είχε πρόβλημα στον συμπλέκτη, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει.
Ο Λευτέρης Πίππος μετά από ένα δυνατό άλμα έσπασε το μοχλικό της πίσω ανάρτησης το οποίο αντικαταστάθηκε στον επόμενο γύρο μετά από βοήθεια των Σιφναίων συναθλητών του, πράγμα που δεν τον εμπόδισε να κατακτήσει την 1η θέση.
Λευτέρης Πίππος
.
Ο Λευτέρης Καρέτσος ήταν μπροστά δίνοντας ισότιμη μάχη για την πρώτη θέση χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς την πίεση του χρόνου. Μπορούμε να πούμε ότι για έναν γύρο έπαιζε μόνος. Όμως, ήρθε στην δεύτερη θέση μετά από 2 άτυχα 5άρια στις ειδικές.
Marios Pol
.
Κατηγορία Β
Νικητής της κατηγορίας Β ο Γιώργος Διαμαντίδης με Gas Gas GP, με μια ανερχόμενη απειλή από τον Κουλούρη Απόστολο με JotaGas 250 που έδειξε το ταλέντο του για πρώτη φορά, και επίσης πολύ μικρή διαφορά στα 3 πόδια από τον Δημήτρη Ζουγανέλη που πήρε την 3η θέση.
.
Κατηγορία Γ
Επάξια εκπροσώπηση της κατηγορίας Γ υπήρξε από τους αθλητές της Σίφνου με 1ον τον Ατσόνιο Ιωάννη τον οποίον ακολούθησαν οι Γεωργακόπουλος Γεώργιος και Ατσόνιος Γεώργιος.
.
Βαθμολογία Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Trial 2018 
Πηγή: mariospol.com