Πρόσφατα

Ειδική Έκδοση GasGas Six Days Chile

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βασισμένο στην σειρά 2019 GasGas Enduro, το νέο μοντέλο Six Days της GasGas ενσωματώνει τιμόνι και grip της Renthal με κεντρική μπάρα για καλύτερη αίσθηση στα χέρια του αναβάτη. 

Έτοιμο για τον πιο σκληρό Διεθνή Αγώνα
Εκτός από τα εξαρτήματα του τιμονιού, οι καινοτομίες για αυτό το μοντέλο περιλαμβάνουν νέα καβαλέτα τιμονιού, έναν μηχανισμό γρήγορης απασφάλισης του εμπρόσθιου άξονα τροχού και πλευστό εμπρός δισκόφρενο Ø260mm της NG για να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις πέδησης και αξιοπιστίας στις ακραίες συνθήκες του Six Days.Διακόσμηση με παραδοσιακά μοτίβα και τοτέμ της Νήσου του Πάσχα
Αυτά τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τα αποκλειστικά ειδικά γραφικά «2018 ISDE» σε λευκό πλαστικό και το νέο αντιολισθητικό κάλυμμα καθίσματος. Τα μοντέλα Six Days Chile κατασκευάζονται με ίδια ποιότητα και με τα ίδια χαρακτηριστικά της σειράς 2019 GasGas Enduro.

Τα νέα μοντέλα περιορισμένης σειράς «Six Days Χιλή 2018» της GasGas θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο μέσω του δικτύου των επίσημων αντιπροσώπων και εισαγωγέων (τον Δεκέμβριο στην Ευρώπη και τον Ιανουάριο σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία).

ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ GASGAS SIX DAYS CHILE 2018
Τιμόνι  big bar Renthal 997
Grips Renthal
Δισκόπλακα πλευστή 260 της ΝG
Μηχανισμός γρήγορης αφαίρεσης άξονα εμπρόσθιου τροχού.
Τιμονόπλακες μαύρες CNC
Γραφικά με λευκό πλαστικό και παραδοσιακά μοτίβα της Χιλής
Ειδικό αντιολισθητικό κάλυμα σέλας Six Days Chile 2018