Πρόσφατα

ISDE 2018 – Ξεκινάει στην Χιλή, η 93η διοργάνωση του ιστορικού αγώνα!

Στην Viña del Mar στις πανέμορφες ακτές της Χιλής στον Ειρηνικό, παρουσιάστηκαν οι περίπου 450 αθλητές από 25 χώρες του κόσμου στην επίσημη έναρξη του Ιnternational Six Days of Enduro 2018 με την παρέλαση των ομάδων.  Μετά και τον τεχνικό έλεγχο και τις μοτοσυκλέτες τσεκαρισμένες στο park ferme όλα είναι έτοιμα για την πρώτη ημέρα του αγώνα που ξεκινάει την Δευτέρα.

Παραδοσιακά στην παρουσίαση των ομάδων παρελάσουν οι νικήτριες ομάδες της προηγούμενης χρονιάς του θεσμού φέρνοντας τα έπαθλα στον αγώνα. Φυσικά παρούσες και οι ομάδες της Γαλλίας που κατέκτησαν πέρσι μέσα στην πατρίδα τους το Brive το World Trophy αλλά και το Juniors Trophy Team.  Η έξι φορές κάτοχος του Women’s Trophy Team και περσινή νικήτρια Αυστραλία, είναι μια από τις εννέα ομάδες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο γυναικών.

Στο ξεκίνημα του αγώνα την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν δύο κύκλους των 144 χιλιομέτρων περνώντας από δύο ειδικές. μια Cross και μια Enduro ενώ θα υπάρχουν και έξι σημεία ελέγχου όπως μπορείτε να δείτε στο σχεδιάγραμμα της διαδρομής.