Πρόσφατα

ISDE 2018 – Επίδειξη δύναμης από τους Αυστραλούς την δεύτερη ημέρα

Daniel MILNER - KTM FIM ISDE 2018 Viña del Mar

Οι Αυστραλοί κινήθηκαν γρήγορα από την πρώτη ημέρα και για λίγο έχασαν εχτές την πρωτοπορία του αγώνα. Σήμερα όμως, παρά το γεγονός ότι είχαν προβλήματα με έναν αναβάτη τους, κατάφεραν να επικρατήσουν με διαφορά από τους νικητές της πρώτης ημέρας Αμερικάνους. Οι Αυστραλία συνεχίζει να οδηγεί τον αγώνα στην πρώτη θέση στις Γυναίκες ενώ το ίδιο κάνει και η Ιταλία στην Junior.

Daniel Milner

Η δεύτερη ημέρα του International Six Days of Enduro 2018 κινήθηκε στην ίδια διαδρομή με την πρώτη περνώντας από τις δύο enduro ειδικές και την μια cross κάνοντάς μια διαδρομή που φάνηκε να είναι αρκετά τεχνική και με πολύ σκόνη, κάτι που εγκυμονεί λάθη και πτώσεις όπως δήλωσε ο νικητής της πρώτης ημέρας Taylor Robert.

Την επίθεση τους στην κορυφή συνέχισαν οι Αυστραλοί Daniel Sanders και Daniel Milner ανεβαίνοντας και οι δύο στην κορυφή της Γενικής αλλά και της κατηγορίας τους E3, με τον Milner επικεφαλής. Ο Robert σήμερα έπεσε στην τρίτη θέση της Γενικής παραμένοντας όμως στην πρώτη θέση της Ε2. Όπως ήταν φυσικό μαζί με τον Robert έπεσε από την πρώτη θέση και η ομάδα της Αμερικής, μένοντας 1:31.31 πίσω από τους Αυστραλούς. Οι Ιταλοί ακολουθούν στην τρίτη θέση με του Davide Guarneri και Alex Salvini να ανεβαίνουν θέσεις.

Andrea Verona

Στην κατηγορία Junior Trophy ο Andrea Verona συνέχισε την εκπληκτική του εμφάνιση της πρώτης ημέρας και σήμερα, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι και την πέμπτη θέση της Γενικής! Αυτή του η απόδοση φυσικά βοήθησε την Ιταλία να αυξήσει την πρωτοπορία της στην κατάταξη της Junior. Τον κίνδυνο Verona φαίνεται να αντιλαμβάνονται καλύτερα οι Αμερικάνοι που ανέβασαν ρυθμό για να μην ξεφύγει η πρώτη θέση πολύ μακριά. Κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά στα 2:47.90 αντίθετα με τους περσινούς νικητές του αγώνα Γάλλους, που έπεσαν από την δεύτερη θέση στην τρίτη, μένοντας πάνω από πέντε λεπτά πίσω.

Tayla Jones

Στις Γυναίκες η Tayla Jones οδηγεί σε άλλο επίπεδο από τον ανταγωνισμό αυτές τις δύο ημέρες, απολαμβάνοντας διαφορά πάνω από δύο λεπτά από την δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια motocross Livia Lancelot που την ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Με την Jones στο τιμόνι, η Αυστραλία έχει χτίσει διαφορά 3:14.18 από τις Αμερικανίδες που ακολουθούν στην δεύτερη θέση ενώ η καλή προσπάθεια της Lancelot δεν έχει βρει ακόμα ανταπόκριση από τις υπόλοιπες Γαλλίδες συναθλήτριες της.

Η τρίτη ημέρα θα συνεχιστεί σε νέα διαδρομή που θα αποτελείται και πάλι από δύο γύρους συνολικής απόστασης 250 χιλιομέτρων με μια ειδική cross και δύο enduro αλλά με πέντε σημεία ελέγχου αυτή την φορά όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη που ακολουθεί. Αποτελέσματα δεύτερης ημέρας ISDE 2018 World Trophy Teams

Αποτελέσματα δεύτερης ημέρας ISDE 2018 Junior Trophy Team

Αποτελέσματα δεύτερης ημέρας ISDE 2018 Womens Trophy Team