Πρόσφατα

ISDE 2018 – Μεγάλωσαν οι διαφορές την τρίτη ημέρα

Andrea VERONA - TM FIM ISDE 2018 Viña del Mar

Παρά το γεγονός ότι οι πρωτοπόροι Αυστραλοί έχασαν έναν αναβάτη εχτές από μηχανική βλάβη και δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν άλλον, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μεγαλώνοντας την διαφορά τους από τους δεύτερους Αμερικάνους στην World Trophy του 93ου International Six Days of Enduro στην Vina del Mar της Χιλής. Οι διαφορές μεγάλωσαν και στην Junior με τους Ιταλούς να δημιουργούν απόσταση ασφαλείας από τους Αμερικάνους που είναι οι μόνοι που τους απειλούν. Στις Γυναίκες η Αυστραλία διπλασίασε την χθεσινή της διαφορά και το ενδιαφέρον είναι μόνο για το ατομικό όπου η Tayla Jones πρέπει να αντισταθεί στην επίθεση των Livia Lancelot και Brandy Richards.

Daniel Milner – FIM ISDE 2018 Chile

Μια και πιάσαμε το ατομικό, στην Ε1 ο Andrea Verona από την Junior Trophy κάνει ένα εκπληκτικό ISDE και οδηγεί την κατηγορία ενώ κυνηγά και την πρώτη τριάδα στην Γενική. Στην Ε2 ο Taylor Robert έχει αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα και μετά την τρίτη ημέρα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Γενικής πίσω από τον πρωτοπόρο Daniel Milner που φυσικά οδηγεί και τον αγώνα της Ε3 κατηγορίας.

Andrea VERONA – TM FIM ISDE 2018 Viña del Mar

Η τέταρτη ημέρα θα συνεχιστεί στην ίδια διαδρομή που θα αποτελείται και πάλι από δύο γύρους συνολικής απόστασης 250 χιλιομέτρων με μια ειδική cross και δύο enduro με πέντε σημεία ελέγχου όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη που ακολουθεί.

Taylor Robert – KTM FIM ISDE 2018 Viña del Mar

Tayla JONES – HUSQVARNA FIM ISDE 2018 Viña del Mar

Αποτελέσματα τρίτης ημέρας ISDE 2018 World Trophy Teams

Αποτελέσματα τρίτης ημέρας ISDE 2018 Junior Trophy Team

Αποτελέσματα τρίτης ημέρας ISDE 2018 Womens Trophy Team