Πρόσφατα

ISDE 2018 – Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στις πρώτες θέσεις

Daniel Milner - FIM ISDE 2018 Chile

Το εκπληκτικό δίδυμο των Daniel’s της Αυστραλίας ήταν ασταμάτητο και την τέταρτη ημέρα του International Six Days of Enduro 2018 στην Χιλή, μεγαλώνοντας την απόσταση τους από την Αμερική στην World Trophy. Το ίδιο σκηνικό και στις άλλες δύο κύριες κατηγορίες με τους Ιταλούς να αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στην Junior και στις Γυναίκες να έχουν ξεκαθαρίσει εκτός απροόπτου, οι τρεις πρώτες θέσεις του αγώνα.

Joshua STRANG – HUSQVARNA FIM ISDE 2018 Viña del Mar

Η τέταρτη ημέρα συνεχίστηκε στην ίδια διαδρομή με την τρίτη αλλά έγιναν ορισμένες αλλαγές καθώς υπήρχε πολύ σκόνη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές πτώσεις που έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Στην Γενική ο Daniel Milner ήταν ασταμάτητος σε ακόμα μια ημέρα και μαζί με τον συμπατριώτη του Daniel Sanders κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις της ημέρας δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στην Αυστραλία στην World Trophy. Oι Milner και Sanders κρατούν και τις δύο πρώτες θέσεις της Ε3 κατηγορίας. Ο μόνος που έχει καταφέρει να σταθεί ανάμεσα τους στην Γενική αλλά έχει καταφέρει να τους απειλήσει για την νίκη στην κατάταξη κάθε ημέρας, είναι ο Αμερικανός Taylor Robert. Η προσπάθεια του τον έχει φέρει στην δεύτερη θέση της Γενικής, κρατάει άνετα την πρωτοπορία της Ε2 και έχει εδραιώσει στην δεύτερη θέση την Αμερική στην WT. Αύριο που ουσιαστικά είναι η τελευταία ημέρα για την τελική κατάταξη του ISDE, αναμένεται μεγάλη μάχη για την τρίτη μεταξύ της Ιταλίας και της Γαλλίας με κάτι λιγότερο από τρία λεπτά να χωρίζουν τις δύο ομάδες.

Taylor Robert- KTM FIM ISDE 2018 Chile

Στην κατηγορία Junior ο Andrea Verona κρατάει την Ιταλία σταθερά στην τρίτη θέση αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί και για την πρώτη τριάδα της Γενικής του ατομικού. Με αυτές του τις επιδόσεις εκτός από την Ιταλία, κρατάει στην πρώτη θέση και τον εαυτό του στην κατηγορία Ε1. Για την Junior οι Αμερικάνοι δείχνουν να έχουν κλειδώσει την δεύτερη θέση ενώ οι τρίτοι Γάλλοι απειλούνται από τους τέταρτους Χιλιανούς, που έχουν ένα ολόκληρο έθνος δίπλα τους να τους παροτρύνει.

Andrea VERONA – TM FIM ISDE 2018 Viña del Mar

Με την Tayla Jones να βρίσκεται πλέον άνετα στο τιμόνι του ατομικού των Γυναικών, η Αυστραλία απολαμβάνει κάτι περισσότερο από οχτώ λεπτά διαφοράς από την δεύτερη Αμερική. Τρίτη είναι η Ισπανία με τις τρεις πρώτες χώρες να έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους και δύσκολα φαίνεται να αλλάζει κάτι. Στο ατομικό όμως την δεύτερη Livia Lancelot με την τρίτη Brandy Richards, μετά και την τέταρτη ημέρα τις χωρίζουν μόλις ένα δευτερόλεπτο και είναι μια μάχη που μπορεί να δούμε αλλαγές αύριο.

Daniel Milner – KTM FIM ISDE 2018 Chile

Η πέμπτη ημέρα είναι ουσιαστικά η τελευταία ημέρα που μπορούν να μαζευτούν οι διαφορές καθώς την τελευταία έκτη ημέρα πραγματοποιείτε ο εορταστικός cross αγώνας που είναι δύσκολο να αλλάξουν οι θέσεις στην κατάταξη. Η προτελευταία ημέρα του ISDE 2018 θα περιλαμβάνει ένα κύκλο με τρεις ειδικές διαδρομές, τον οποίo θα κάνουν οι αγωνιζόμενοι δύο φορές, με συνολική απόσταση της ημέρας τα 273 χιλιόμετρα.

Αποτελέσματα τέταρτης ημέρας ISDE 2018 World Trophy

Αποτελέσματα τέταρτης ημέρας ISDE 2018 Junior Trophy

Αποτελέσματα τέταρτης ημέρας ISDE 2018 Womens  Trophy