Πρόσφατα

H eXTRa Products και η Öhlins σας προσκαλούν στην πίστα της Χαλκίδας για μια μοναδική δοκιμή αναρτήσεων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018, από 10:00 έως 17:00,τo εργοστάσιο της Öhlins και η eXTra products διοργανώνουν παρουσίαση και δοκιμή των προϊόντων Öhlins Off Road TTX & Flow στην πίστα Motocross της Χαλκίδας και σε διαδρομή Enduro κοντά στην πίστα. Öhlins και eXTra products έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν τους οδηγούς που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro να δοκιμάσουν τις αναρτήσεις Öhlins στη μοτοσυκλέτα τους με ρυθμίσεις σύμφωνα με τα κιλά τους και τις ανάγκες της πίστας.

Δηλώστε εδώ Συμμετοχή για τεστ των Προϊόντων Öhlins Off Road στη δική σας μοτοσυκλέτα

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με μοτοσυκλέτες Off Road και οι εταιρείες Beta, Honda, Husqvarna, KTM, Yamaha και έτσι οι αγωνιζόμενοι θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αναρτήσεις Öhlins σε μία ή περισσότερες μοτοσυκλέτες της επιλογής τους.

Δηλώστε εδώ Συμμετοχή για τεστ των Προϊόντων Öhlins Off Road σε έτοιμες μοτοσυκλέτες Beta, Honda, Husqvarna, KTM, Yamaha

Στο τέλος κάθε ημέρας μετά τις δοκιμές θα γίνει τεχνική ενημέρωση από τον Διευθυντή του Αγωνιστικού Τμήματος M/X της Öhlins Christopher Nilsson, για τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων σύμφωνα με τα κιλά του αναβάτη και τις διαφορετικές ανάγκες του τερέν.

Η εκδήλωση θα κλείσει και τις δύο ημέρες με μπουφέ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε και υποβάλετε ηλεκτρονικά τη/τις Δήλωση/εις Συμμετοχής. Επιβεβαίωση της συμμετοχής σας και λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα αποσταλούν στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Σας περιμένουμε όλους εκεί,

Öhlins & eXTra products

Για πληροφορίες/διευκρινίσεις: Χ. Κυριακίδης, Τηλ: 2109213286/7