Πρόσφατα

Ο M.Roman για δύο ακόμα χρόνια στην Sherco

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν το 2018 με το εργοστάσιο της Sherco και το 300 SE, ο Mario Román θα συνεχίσει να αγωνίζεται τα μπλε και κίτρινα χρώματα της γαλλικής μάρκας μέχρι και το 2020.

Ο Mario ξεκίνησε το 2018 κερδίζοντας τους πρώτους δύο Hard Enduro αγώνες της σεζόν, το Alestrem και τo Hells Gate. Στη συνέχεια κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Battle of Vikings στην Σουηδία ενώ στην Ισπανία ήταν επίσης δύσκολο να κερδηθεί στους απαιτητικούς αγώνες Hixpania και Gordexola.

Σαν να μην ήταν αρκετό, ο Mario ταξίδεψε στη Χιλή για να αγωνιστεί και να κερδίσει το Red Bull Los Andes και πρόσφατα κέρδισε στο περίφημο Ukupacha Extreme του Ισημερινού.

Από βορρά προς νότο, ο Mario Roman είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες Hard Enduro στον κόσμο. Χάρη στα αποτελέσματα που έχει επιτύχει, η Sherco ανανεώνει τη σύμβαση με τον Ισπανό για δύο ακόμη χρόνια.

Mario Román:

«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που υπογράφω ξανά με την Sherco, η σχέση μας είναι πολύ καλή, μαζί συνεχώς μεγαλώνουμε και βελτιωνόμαστε. Δεν μπορώ να περιμένω να συνεχίσω να επιτυγχάνω καλά αποτελέσματα για την ομάδα. «

Διευθυντής Ομάδας, J.Curvalle:

«Είναι χαρά να ανακοινώσω την επέκταση της σύμβασης του Mario, θα είναι μαζί μας για τις επόμενες δύο εποχές, μας έχει φέρει μεγάλη επιτυχία και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε με αυτή τη δυναμική. Ο Mario έχει τελειώσει μια μακρά περίοδο με 8 νίκες, αλλά το 2019 δεν έχει έρθει ακόμα με τον Alestrem, όπου θα πρέπει να υπερασπιστεί το σήμα το νούμερο του 1! «