Πρόσφατα

Super Enduro 2019 – Ξεκινάει το πρωτάθλημα με δυνατές συμμετοχές!

Αυτό το Σάββατο ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Super Enduro 2019 στην Κρακοβία της Πολωνίας με μεγάλα ονόματα να συμμετέχουν και σε αυτό το πρωτάθλημα.

Φυσικά το μεγάλο φαβορί του αγώνα είναι ο έξι φορές πρωταθλητής του θεσμού και περσινός νικητής της Πολωνίας Taddy Blazusiak που επέστρεψε τα τελευταία χρόνια στην ενεργό δράση δείχνοντας ότι δεν έπρεπε να έχει σταματήσει την τότε νικηφόρα πορεία του. Στο πλευρό του στην ομάδα της ΚΤΜ, θα είναι ο φετινός πρωταθλητής Cody Webb για να υπερασπιστεί τον τίτλο, και να αντιμετωπίσει σε ακόμα ένα πρωτάθλημα τον μεγάλο του αντίπαλο Colton Haaker.

 

O Haaker δεν είχε καλή χρονιά στο Super Enduro του 2018 όμως κατάφερε να κερδίσει τον αμερικανικό αντίστοιχο τίτλο του Enduro Cross. Στην ομάδα της Husqvarna ο Haaker θα έχει έναν εσωτερικό αντίπαλο τον Billy Bolt, που τερμάτισε φέτος δεύτερος στο πρωτάθλημα φέτος, έχοντας κερδίσει σημαντικούς αγώνες Hard Enduro μέσα στην χρονιά, κατακτώντας παράλληλα και τον τίτλο του WESS. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η επίσημη ομάδα της Husqvarna θα έχει ακόμα έναν οδηγό στο πρωτάθλημα που ακούει στο όνομα Alfredo Gomez.

Φυσικά πίσω από τα μεγάλα ονόματα του πρωταθλήματος υπάρχουν και οι πολλά υποσχόμενοι νεαροί Blake Gutzeit(Husqvarna), Eemil Juszczak(Husqvarna), Kevin Gallas(Husqvarna) όπως και ο ικανότατοι Pol Tarres(Husqvarna), Diogo Vieira(Yamaha), Xavi Leon(Husqvarna) και το νέο απόκτημα της Sherco Jose Maria Juan Bernabeu(Sherco).