Πρόσφατα

Νέα συμβόλαια στην Sherco με W.Young και M.Cavallo για το 2019

Συνεχίζοντας την τριετή επιτυχημένη πορεία του με την Sherco, ο Wade Young, ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές του Hard Enduro, ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμα τρία χρόνια με την γαλλική εταιρεία. Ο Νοτιοαφρικανός την φετινή σεζόν κατάφερε να κερδίσει τους αγώνες Machete, Romaniacs, Megawatt111, Sea To Sky, Wildwood Rock Extreme και Roof of Africa σηματοδοτώντας την πιο επιτυχημένη χρονιά της καριέρας του. Για αυτό τον λόγο η Sherco επέλεξε να τον κρατήσει μέχρι και το 2021.

Ο W.Young κατέκτησε φέτος το πρώτο του Red Bull Romaniacs μια νίκη που ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές άλλες την φετινή σεζόν. 

Μετά και την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου με τον Mario Roman για τους αγώνες Hard Enduro, η Sherco έστρεψε το βλέμμα της και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, πραγματοποιώντας την πιο αιφνίδια μεταγραφή. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Junior Matteo Cavallo, αφήνει την Beta Boano και περνάει το 2019 στην ομάδα της Sherco Team Azzalin για να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία EnduroGP πάνω σε ένα SEF 300, αντικαθιστώντας τον Matthew Phillips.

O M.Cavallo στα μπλε-κίτρινα για το 2019.