Πρόσφατα

Enduro Festival Θήβας 2019 – Εντυπωσιακή οργάνωση…μοναδικός o G.Jarvis

Το Enduro Club Θήβας υλοποίησε ένα όνειρο που προέκυψε με την ενασχόληση του με το Hard Enduro και μια παρέα ανθρώπων που αγαπάει το enduro, κινητοποίησε την τοπική κοινωνία διοργανώνοντας μια εκδήλωση, σχολείο και enduro-βόλτα, με κεντρικό «ήρωα» και επίσημο προσκεκλημένο τον θρύλο του Hard Enduro Graham Jarvis.

Η ιδέα ξεκίνησε σαν πλάκα, όταν η ομάδα δυσκολευόταν να περάσει δύσβατα μονοπάτια στο βουνό και συχνά αναρωτιόντουσαν «πόσα θέλει ο Graham Jarvis για να έρθει να μας τα μάθει«. Μετά από αρκετές επαναλήψεις το σλόγκαν έγινε ιδέα και από εκεί και μετά ξεκίνησε η πορεία μέχρι το Enduro Festival Θήβας 2019. O G.Jarvis πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την εκδήλωση αγκάλιασαν πολλές εταιρείες του χώρου, δίνοντας χρώμα στο event. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σχολείο και 40 τυχεροί εντουράδες παρακολούθησαν τον πολυνίκη Βρετανό να έχει μεγάλα κέφια για show και φυσικά ουσία, μεταδίδοντας στους «μαθητές» τα μυστικά του control στην οδήγηση του Hard Enduro. Φιλικότατος και επαγγελματίας, επικοινώνησε με το κοινό που κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης κατά την διάρκεια του διημέρου προσφέροντας κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τα μεγαλύτερο ονόματα του παγκόσμιου enduro.

The legend!

Το Enduro Club Θήβας δεν έμεινε όμως μόνο στην παρουσία του Jarvis. Διοργάνωσε την Κυριακή μια enduro-βόλτα συγκεντρώνοντας πάνω από 250 αναβάτες που αψήφησαν την πρωινή βροχή και δικαιώθηκαν με μια εκπληκτική στην συνέχεια ημέρα και φυσικά εντουράδα. Προς θέαμα του κοινού και ενδιαφέροντος για τους συμμετέχοντας είχε κατασκευαστεί μια ειδική διαδρομή Hard Enduro με πολλά εμπόδια που κράτησαν αρχικά σε αγωνία αλλά πρόσφεραν και ενθουσιασμό σε όλους όσους παραβρέθηκαν στο Festival. Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε και FMX Show, με ποιον άλλο, τον Νώντα Λογοθέτη να προσφέρει εντυπωσιακά άλματα ξεσηκώνοντας το κοινό της Θήβας στην ειδική ράμπα που είχε στηθεί στον χώρο της εκδήλωσης. Κατά την διάρκεια του Enduro Festival Θήβας 2019 οι επισκέπτες μπορούσαν να παρακολουθήσουν μέσω ενός τεράστιου video wall τα πλάνα που τραβούσε ο Cosmote TV ενώ την μουσική επιμελήθηκαν το Radio Kosmos FM 100 με την DJ Lina που προσέφερε και ένα μοναδικό show bass vs hair με των πολλών ντεσιμπέλ αυτοκίνητο της.

Μάθημα από τον καλύτερο του είδους.

Ήταν ένα πραγματικό Festival που τα είχε όλα, και ίσως ακόμα παραπάνω από αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε αντίστοιχα event. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι το Enduro Club Θήβας ανέβασε τον πήχη ψηλά στις εκδηλώσεις της χωμάτινης μοτοσυκλέτας.

Enduro Club Θήβας