Πρόσφατα

1ο Enduro Festival Θήβας – ΔΤ από τους διοργανωτές Enduro Club Θήβας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1ο Enduro Festival Θήβας, ένα φεστιβάλ που επιτεύχθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από ανθρώπους χωρίς κάποια ιδιαίτερη γνώση στην διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων, άνθρωποι όμως που είχαν ένα κοινό παρονομαστή, αγάπη για το εντούρο και αγάπη για την Θήβα. Αρκετά από τα μέλη δεν ασχολούνται καν με το εντούρο αλλά φέραν καίριες θέσεις στην διοργάνωση αφού πάνω απ’ όλα ήμαστε μία παρέα.
Όλα τα παιδιά της λέσχης έδειξαν τεράστιο ζήλο για να οργανώσουμε κάτι το οποίο θα αναδείξει την πόλη μας και προπάντων θα περάσουμε καλά. Να οργανώσουμε κάτι το οποίο δεν καταλάβαμε την μεγάλη έκταση που πήρε πανελλαδικός.

Και ξαφνικά φτάνουμε στην τελική ευθεία.

Μικροφωνικές εγκαταστάσεις, Video Wall με live μετάδοση από την πίστα.

Χάραξη πορείας 80 km στο βουνό του Μοσχοποδίου, μία διαδρομή που έπρεπε να μελετηθεί και να δοθεί ο απαραίτητος σεβασμός στο ΒΟΥΝΟ μας.

Μία πίστα τεχνιτών εμποδίων μέσα στην Θήβα με όλες τις προβλεπόμενες άδειες και τους κανόνες ασφαλείας που πληρούνται σε τέτοιες εκδηλώσεις αφού θα φιλοξενούσαμε πάνω από 300 αναβάτες και φυσικά ένα όνομα παγκόσμιας κλάσης.

Και πολλές άλλες χρονοβόρες λεπτομέρειες που χρειάζονται για να διεξαχθεί μία τέτοια οργάνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ)) Θήβας για την εθελοντική της δράση ,η οποία βρισκόταν ανάμεσα μας, αλλά και σε διάφορα σημεία στο βουνό έτοιμη να παρέχει τις υπηρεσίες τις. Έτσι νιώθαμε ποιο ασφαλείς.

Ενα ευχαριστώ στην δημοτική αρχή αφού από τις πρώτες μας σκέψεις για το event ο δήμαρχος κ.Νικολάου , ο αντιδήμαρχος κ.Χατζησταμάτης, η τεχνική υπηρεσία του δήμου και όλοι οι φορείς ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε.
Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στου συμμετέχοντες, στους χορηγούς και στους ανθρώπους της Θήβας που μας στήριξαν.

Με την στήριξη όλων σας παίρνουμε δύναμη και ξεκινάμε τα πλάνα για το
2ο Enduro Festival Θήβας