Πρόσφατα

Πολύ μπλε στον 4ο Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πολύ μπλε στον 4ο Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro/2ο Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Ν. Ελλάδος στα Μέγαρα

Με πολλές νίκες και πολλά βάθρα για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε ο 4ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro και ο 2ος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Ν. Ελλάδος στην πόλη των Μεγάρων!!

1η «ειδική».. pit stop!!

Σ’ έναν πολύ καλό αγώνα που διοργανώθηκε άρτια από τη Λέσχη των Μεγάρων ο Παναγιώτης Κακολύρης (#100) ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Ε1 και στη 2η της κατηγορίας Enduro Gp παραμένοντας έτσι βαθμολογικά 1ος.

Κακολύρης = Κορυφή

Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Μανωλίδης (#111) που δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα, ενώ οι Λευτέρης Πανέτης (#115) και Πέτρος Μπίλλης (#15) συμπλήρωσαν την 4η και 5η θέση της κατηγορίας αντίστοιχα. Λίγα δευτερόλεπτα στην τελευταία «ειδική» στέρησαν από τον Γιάννη Σεβαστόπουλο (#182) την 6η θέση της κατηγορίας τερματίζοντας τελικά 7ος.

Κατηγορία Ε1: Θέσεις 1,3,4,5 και 7

Η τελευταία «ειδική» φέρνει τον Γιώργο Κοινωνά (#22) στην 4η θέση της κατηγορίας Ε2 και στην 5η της Enduro GP. Ο Γιώργος Πισιμάνης (#24) που από τα μισά του αγώνα οδηγούσε τραυματισμένος, τερμάτισε στην 6η θέση της κατηγορίας.

Κοινωνάς riding…

Πολύ δυνατός ο Μαραγκός!

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο νεαρός Δημήτρης Μαραγκός(#425) στην κατηγορία ΕΝ, σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλούς χρόνους στη Γενική Κατάταξη!

Κατηγορία Ε2: Κοινωνάς – Πισιμάνης

Οι πρωτιές και τα βάθρα συνεχίστηκαν και στις κατηγορίες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδας!!!
Αφήνοντας για λίγο πίσω τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο Θοδωρής Ζαγλάρας βρέθηκε στη 2η θέση της κατηγορίας ΝΕ1 για λίγα μόλις δευτερόλεπτα πίσω από την 1η, ενώ ο Γιώργος Παναγόπουλος πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση τερμάτισε 3ος.
Κατηγορία ΝΕ1
Ο έμπειρος Χρήστος Θεοδοσόπουλος ήταν ο νικητής της κατηγορίας ΝΕ2, της πιο πολυπληθούς κατηγορίας του Πρωταθλήματος!!!
ΝΕ2
Άλλη μια 1η θέση στον αγώνα, αυτή τη φορά με τον Φοίβο Κολιοπάνο στην κατηγορία ΕOpen.
Φοίβος Κολιοπάνος: 1η θέση
Τέλος, στην πιο «μικρή» αλλά και πιο ελπιδοφόρα κατηγορία του Πρωταθλήματος την Junior Sprint (αναβάτες από 15-18 ετών), ο Νικόλας Μιχαηλίδης κατέκτησε τη 2η θέση της κατηγορίας συμμετέχοντας μάλιστα για 1η φορά σε αγώνα Enduro.
Junior Sprint
Συγχαρητήρια σε όλους τους αναβάτες της ομάδας μας!!!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας αμέσως μετά το Πάσχα, στις 5 Μαΐου, στο Άργος!!!