Πρόσφατα

WESS 2019 – O P.Tarres και η ομάδα της TTR Officine Rigamonti σε ολόκληρο το πρωτάθλημα

Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος hard enduro World Enduro Super Series 2019(WESS) στην Πορτογαλία και το  Extreme Xl Lagares με όλο και περισσότερες ομάδες και αναβάτες δηλώνουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Πρόσφατα η ιταλική ομάδα TTR Officine Rigamonti αποφάσισε να ακολουθήσει ολόκληρο το πρωτάθλημα έχοντας στις τάξεις της τον Pol Tarres που τον είδαμε φέτος στο Super Enduro αλλά και τους Enrico Rinaldi και Alessandro Azzalini.

Ο Tarres τερμάτισε φέτος στην τέταρτη θέση του Super Enduro που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial Junior. Πέρσι στους περιορισμένους αγώνες του WESS που αγωνίστηκε κατάφερε να  μπει στην πρώτη δεκάδα σε Extreme Xl Lagares και Erzbergrodeo.

O γιος του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή enduro Mario Rinaldi, Enrico είναι μόλις 17 ετών και ενσωματώθηκε στην ομάδα την περσινή σεζόν. Κατάφερε το 2019 να τερματίσει στην έκτη θέση του Junior Super Enduro ανεβαίνοντας στο βάθρο της Ουγγαρίας και κερδίζοντας τον ένα από τους τρεις Τελικούς στην Ισπανία.

Ο 20χρονος Azzalini έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε Erzberg και Romaniacs, εμπειρία που θα τον βοηθήσει στις απαιτήσεις του δύσκολου φετινού πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα οχτώ αγώνων WESS ξεκινάει στις 11-12 Μαΐου στην Πορτογαλία και το Extreme XL Lagares.