Πρόσφατα

Red Bull Romaniacs 2019 – Ο Μ.Lettenbichler κερδίζει τον πρώτο του WESS αγώνα ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία νίκη του Andreas Lettenbichler στον αγώνα του Red Bull Romaniacs, ο γιος του Manuel, καταφέρνει να πάρει τον αγώνα του 2019, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα WESS. Οι πρωτοπόροι της κατάταξης Manuel Lettenbichler, Alfredo Gomez και Graham Jarvis επιτέθηκαν από νωρίς στην τελευταία και καθοριστική ημέρα του αγώνα με τον Jarvis να έχει μια πτώση χάνοντας και τα δύο του GPS, με αποτέλεσμα να πρέπει να ακολουθεί άλλους αναβάτες για να βρει τον δρόμο. Μέχρι και τον τερματισμό οι Lettenbichler και Gomez έδωσαν την μάχη για την νίκη μέχρι ο Gomez να αρχίσει να μένει πίσω προς το τέλος του αγώνα, με την βροχή να δοκιμάζει τις αντοχές των αναβατών. Ο «Manni» μετά την χθεσινή του νίκη, κατάφερε να κερδίσει και την πέμπτη ημέρα, κατακτώντας έναν αγώνα που του ταιριάζει καθώς είναι από τους καλύτερους ανηφορίστες του πρωταθλήματος. Ο Gomez βρέθηκε πολύ κοντά στην νίκη, και η δεύτερη θέση σε αυτόν τον αγώνα τον επαναφέρει στις καλές του επιδόσεις. Όσο για τον Jarvis, η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι τερματίζοντας παρόλα αυτά στην τρίτη θέση. Στο πρωτάθλημα WESS ο Lettenbichler επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας κάτι που μπορεί να αλλάξει και πάλι στον επόμενο αγώνα στο Hawkstone Park στις 21 Σεπτεμβρίου,  μια και οι αναβάτες θα διαγωνιστούν σε cross country event.

Την αψίδα του τερματισμού κατάφερε να δει στην 175η θέση ο Γιάννης Πολυχρόνης  με τους Νικόλαο Λοφίτη στην 69η και τον Λεφτέρη Κουρούγιαννη στην 119η της κατηγορίας Bronze.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Red Bull Romaniacs 2019 στο link που ακολουθεί

https://www.redbullromaniacs.com/results/2019/day4/official-overall/

Βαθμολογία WESS

1.Manuel Lettenbichler (KTM – GER) 3570 pts; 2. Graham Jarvis (Husqvarna – GB) 3460 pts; 3. Alfredo Gomez (Husqvarna – ESP) 3164; 4. Mario Roman (Sherco – ESP) 2940 pts; 5. Billy Bolt (Husqvarna – GB) 2725 pts; 6. Jonny Walker (KTM – GB) 2700 pts; 7. Josep Garcia (KTM – ESP) 2615 pts; 8. Taddy Blazusiak (KTM – POL) 2590 pts; 9. Nathan Watson (KTM – GB) 2091 pts; 10. Pol Tarres (Husqvarna – ESP) 1965 pts…