Πρόσφατα

ENDURO FESTIVAL 2019

Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς , η Γιορτή της Off-Road οδήγησης που εδώ και πάνω από δέκα χρόνια αποτελεί τον μοναδικό θεσμό που κατορθώνει να συγκεντρώνει όλους τους «συντελεστές» του Off-Road στην Ελλάδα παίρνει σάρκα και οστά γι ακόμη μια χρονιά!!!

Από τις 4-6 Οκτωβρίου το Enduro Festival σας καλωσορίζει στην πόλη της Σπερχειάδας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Γόργιαννης όπου βρίσκονται και τα pits της γνωστής πίστας MX με όλες τις παροχές για ένα τριήμερο γεμάτο δράση και διασκέδαση!!!

Ένα τριήμερο για όλη την οικογένεια αλλά και την παρέα με πολλές δραστηριότητες που έχουν σαν αφετηρία την μοτοσυκλέτα:

• Δύο διαφορετικές σηματοδοτημένες διαδρομές ,η μια τύπου ENDURO 90-100 χλμ περίπου (με 4 σημεία HARD-SOFT) και η άλλη τύπου EXTREME ENDURO 15-20 χλμ
• Adventure Tour την Κυριακή το πρωϊ 6/10/2019
• Test Rides μοτοσυκλετών enduro/mx σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα
• Έκθεση προϊόντων από το χώρο της μοτοσυκλέτας(ένδυσης, αξεσουάρ, ελαστικών κλπ) με πολλές προσφορές για το event
• Δωρεάν Μαθήματα οδήγησης Enduro από τους Δ.Χελιώτη –Κ.Καράμπελα
• Ειδική enduro 6χλμ όπου θα γίνουν τα test rides των εταιρειών και ελεύθερη προπόνηση των συμμετεχόντων
• Άνετη διαμονή σε camping (με ρεύμα,ντουζ με ζεστό νερό κλπ)καθώς και σε ξενοδοχεία της γύρω περιοχής
• Εστιατόρια , καφέ-μπαρ στο χώρο του camping
• Πάρτυ με φαγητό και μουσική στο χώρο της κατασκήνωσης και ειδικά για το Σάββατο το βράδυ «Sheep Party» προσφορά από την Οργάνωση .

Πάνω από 400 συμμετέχοντες και 1000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στη Γιορτή του Enduro και γενικότερα της OFF-ROAD οδήγησης με σκοπό να δουν όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, των αξεσουάρ να συνεβρεθούν με άλλα άτομα που ασχολούνται με το ίδιο χόμπυ αλλά πάνω απ’όλα να διασκεδάσουν έχοντας ως αφετηρία αυτό που αγαπούν , τη μοτοσυκλέτα!!!
Αυτή η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου καθώς και η μεγάλη προσέλευση των Eταιρειών που δίνουν πάντα το παρόν και μας τιμούν με την παρουσία τους ,μας δίνει πάντα το κίνητρο κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε και να προσπαθούμε για το καλύτερο!!!
Αναλυτικό πρόγραμμα με τα ωράρια του event θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Τιμή Γενικής Εισόδου: 25 ευρώ
Για την Κυριακή το πρωϊ και μόνο: 15 ευρώ
Τιμή Adventure Tour: 20 ευρώ

*Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Τελευταίο Αγώνα των Πρωταθλημάτων (Πανελληνίου-Νοτίου &Βορείου Ελλάδος) που θα λάβει χώρα στην ίδια περιοχή στις 2-3/11/2019 καθώς επίσης και στη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Γεροντάκη στο Enduro Camp Boano Racing στην Ιταλία, μια ιδέα του http://www.dirt-bike.gr/!!!!

Σας περιμένουμε όλους!!!
Με τιμή,
Η Οργανωτική Επιτροπή.