Πρόσφατα

EnduroGP 2019 – O B.Freeman κατακτά τον τίτλο στην Γενική στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στην Γαλλία(video)

Η τελευταία ημέρα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP 2019 στην Γαλλία, χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μάχες των διεκδικητών των κατηγοριών EnduroGP και Ε2, οι μόνες κατηγορίες που οι τίτλοι δεν είχαν καθοριστεί από τους προηγούμενους αγώνες. Η μάχη της Ε2 έφερε τους Loic Larrieu και Alex Salvini να παλεύουν σε επικές διαστάσεις, με τον Γάλλο να επικρατεί εντός έδρας ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί της EnduroGP την δεύτερη ημέρα, κερδίζοντας φυσικά και την Ε2 στην οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής για το 2019.

Τον πρώτο του τίτλο στην Ε2, πανηγύρισε ο Loic Larrieu, και μάλιστα εντός έδρας. 

Στην δεύτερη θέση της Γενικής βρέθηκε ο Salvini, τερματίζοντας ακόμα μια χρονιά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας(Ε2) ενώ ο πρωταθλητής της Ε3 Steve Holcombe κατάφερε να κερδίσει την μάχη για τον τίτλο της EnduroGP αλλά όχι και τον πόλεμο. Πήρε την τρίτη θέση αλλά ο πρωταθλητής της Ε1 Freeman τερμάτισε ακριβώς πίσω, του για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στην EnduroGP κατηγορία.

Πρώτος τίτλος στην EnduroGP για τον Brad Freeman. 

Νικητές την δεύτερη ημέρα του γαλλικού GP ήταν οι Loic Larrieu(E2, EnduroGP), Brad Freeman(E1), Steve Holcombe(E3) αναδεικνύωντας πρωταθλητές για το 2019 τους Brad Freeman(E1, EnduroGP), Loic Larrieu(E2), Steve Holcombe(E3), Theo Espinasse(Junior, J1), Rui Barbosa(J2) και Jane Daniels(Γυναικών).

Ακολουθεί video με τα στιγμιότυπα του αγώνα.